Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanak a nők? Azt, hogy minden férfi egyforma. Akkor miért válogatnak? :D XD
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 12:53
1/8 anonim válasza:
Mert a férfiak többsége egyforma, de van köztük egy-két igazi, csiszolatlan gyémánt ;) csak nehéz ráakadni a sok selejt között :)
2/8 anonim válasza:
Mert bízunk benne, hogy tán akanak kivételek. a remény hal meg utoljára.
3/8 anonim válasza:
...mert minden férfi egyforma,csak az arcuk más hogy meg tuddjuk őket külömböztetni!
4/8 anonim válasza:
Mert csak azok a nők mondják, hogy minden férfi egyforma, akik már találkoztak legalább két tahóval életük során így már megalapozottnak tartják ezt a kijelentést.
Én soha nem mondtam vagy gondoltam ilyet és lám az én párom nem is egy tahó. Elsőre sikerült találnom egy gyöngyszemet.
Egyébként tudom, hogy nagy szerencse kell hozzá, hogy az ember lánya nem a vadparasztot fogjon ki magának mert bizony tényleg belőlük van több.
5/8 anonim válasza:
Utolsónak: ehhez elég EGY tahó is! Ezek után egy nő már simán mondhatja azt, hogy minden férfi tahó.
6/8 anonim válasza:
hmmmm.......ez egy NAGYON jó kérdés....
7/8 anonim válasza:
Mert különböző csomagolásban vannak tálalva. :)
8/8 anonim válasza:
nyilvan az meg sulyosan fogyatekos, aki nem veszi eszre az elso 10 percben, hogy egy tahoval hozta ossze a sors...
termeszetesen utanna mindenki taho lesz, csak ti nem, pedig ti vagytok a bal****ok. mert nem rendelkeztek azzal a kepesseggel, melynek neve, emberismeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!