Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért válogatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért válogatnak ennyire mikor csak azok közül választhatnak akik odamegy hozzájuk?

Figyelt kérdés
Pl. egy lányhoz odamegy egy srác és inkább elküldi és lehet hogy 1 évig senki nem megy a csajra akkor inkább masztizik meg szomorú lesz a szeretethiány miatt?Ennek mi értelme?
2011. júl. 26. 17:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

ma 18:02

Hány éves vagy? Akármennyi is vagy, az látszik, hogy túl nagy tapasztalatod nincs a lányok terén... Alapból ott vérzik, amit mondasz, hogy normális lány nem fog akármilyen jöttment idegennel ágyba bújni, csak mert kívánja a szexet, hiába néz ki jól a srác. :D Én sem tenném, sőt ismerőssel sem fekszem le, csakhogy megd.gjon valaki, pedig én is kívánom a szexet... És ha van olyan srác, aki tetszik és szoktunk néha beszélni, akkor miért ne hívnám el én randizni? :D Pedig amúgy én sem szeretek igazából kezdeményezni... :D

2011. júl. 26. 18:11
 12/32 A kérdező kommentje:

18:11

van tapasztalatom, de tudod nem midnen lány ilyen prűd, hogy inkább masztizik otthon mint hogy szexelne egy jót, ez gáz:D

A másik meg hogy igen elhívhatod te is, és láttál már ilyet?Mert én még nem, egy lány nem fog elhívni senkit megszólítani sem mer egy pasit, hagyjuk már, itt persze hogy nagy a szád interneten, élőben még akkor is zavarban vagytok ha megszólítalak valahol titeket, elcsukló hang stb, hagyjuk már...

2011. júl. 26. 18:14
 13/32 anonim ***** válasza:

ma 18:14

Éppen tegnap hívtam el egy srácot. Hát igen, marha prűd dolog, hogy nem d.gatom meg magam minden h.lyével. :) Gratulálok... :'D

2011. júl. 26. 18:16
 14/32 anonim ***** válasza:
Na te kérdező.Az van hogy kiba|szott sz|ar a felfogásod,miaz hogy inkább masztizik mint hogy szexeljen? Te mekkora kurv|áknak nézed a lányokat? Tény hogy van egy két li|ba akik mindenféle ismeretlennel összefekszenek,csak hogy megdön|gessék őket,és egész biztos vagyok benne ,hogy 100 ból 99 lány nem menne oda kezdeményezni 1 sráchoz sem.Igaz hogy nekem nincs nagy tapasztalatom a lányokkal...
2011. júl. 26. 18:18
 15/32 anonim ***** válasza:

Vagy azok közül, akik odamennek hozzájuk, vagy azok közül is, akikhez ők odamennek. Már nem a múlt században élünk, a lányok is nyugodtan kezdeményezhetnek, a bátrabbak meg is teszik ezt.

De tény és való, hogy talán a lányok valamivel többet hajlandóak várni arra, hogy egy nekik megfelelő pasit találjanak.

Én például mindig is úgy voltam, hogy inkább ne legyen senkim évekig, vagy soha, mint hogy olyannal legyek, akit nem tudok szeretni, akivel nem érzem jól magam, vagy akihez nem vonzódok.

2011. júl. 26. 18:19
 16/32 anonim ***** válasza:
jajj,ez a múlt század-ozás,mégis ,most sem bátrabbak a lányok,most is inkáb várnak ,minthogy kezdeményezzenek.
2011. júl. 26. 18:21
 17/32 A kérdező kommentje:

18:16

gondolom most ezt csak úgy kitaláltad. nem hívtál te el senkit.

Nem kell megdugatni magad mindenkivel ezt sehol nem írtam!!

Akkor miért forgatod ki amit írok?!Te!

Hanem ha tetszik valamennyire a srác akkor pár alkalom, nem midnenkivel, ezt sem ismerik be a lányok, pedig nagyon is gyakori, hogy benen van a lány, csak szégyelli, nehogy ku*vának gondolják mások, ez a baj, már nicns ilyen hogy ri*anc, ezért megyek majd ki külföldre, ott nem ilyen hülye begyöpösödöttek az emberek, hogy na most a nő ku*va lesz ha lefekszik valakivel...a nő nem kezdeméynez, ez egy vicc ez az ország:D

Ahogy végzek az egyetemmel biztos kimegyek, skandináviában mindennapos dolog, hogy egy nő odamegy egy férfihez és felszedi, nincs benne semmi meglepő, ott nem ilyen előítéletes korlátolt gyökerek az emberek, de jó példa vagy erre te aki írtad, hogy nem dugatod meg magad mindenkivel?Kit érdekel hogy te kivel dugsz?Hát senkit, ilyenről nem volt szó, te csak támadsz itt mert betalált valami abból amit írtam és nem akarod beismerni, hogy íyg van.A tények makacs dolgok.

2011. júl. 26. 18:33
 18/32 A kérdező kommentje:

A múlt századra visszatérve: kit érdekel, hogy mi volt?Most nem a múlt század van, a múlt században a nők sem dolgozhattak, ki voltak szolgáltatva a férfiaknak.Most dolgozhatnak, járhatnak iskolába( amit szerintem kár volt megengedni nekik) mivel nézzétek meg hogy ki vannak most a nők szolgálva, ki van nyalva a seggük rendesen.

Csak a jóból kérnek egyenjogúságot, ez érthető, nem hülyék a hátrányokból is kivenni a részüket:D

De engem ez az egész nem zavar, csak simerjék be végre, kár tettetni, hogy nem így van pedig kimész az utcára ott azt látod így van.

2011. júl. 26. 18:37
 19/32 anonim ***** válasza:
Figyelj,én nem azt mondtam ,hogy lány nem kezdeményez/het csak azt,hogy ...valljuk be,a lányok nem igazán pártolják ,hogy ők kezdeményezzek,én ugy gondolom,hogy ez úgy jön le nekik,hogy a srácnak nem kellenek.Ha ő kezdeményez,mert a srác félt,úgy jöhet le nekik,hogy ők irányítanak. //még mindig egy tapasztalatlan srác//:D
2011. júl. 26. 18:37
 20/32 A kérdező kommentje:

18:37

kezdeméynezhet persze de nem fog a magyar lány, midnegyi kazt írja hogy nem szeret pasi dolga, szóval gyakorlatilag 0 a közeledésük, tehát ezért nem is érdemes beszélni róla.

2011. júl. 26. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!