Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátotok haverja szokta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátotok haverja szokta dicsérgetni a külsőtöket?

Figyelt kérdés
Fent aludtam a barátomnál. Az alvós cuccom egy vékony pántos ujjatlan meg kis rövid naci volt. Reggel kimentem kávézni, nézett rám a lakótársa és mosolyogva megjegyezte, hogy szép a cicid. Most ez mi? Nem túl furcsa?
2013. ápr. 1. 13:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Most mi van, a pasija lakásában nehogy már ne mászkálhasson pizsiben...

Amúgy bír téged? Jóban vagytok? Mert akkor szerintem simán egy kis csipkelődés, nem kell komolyan venni :D

2013. ápr. 1. 20:20
 22/24 anonim ***** válasza:

Mászkálhat, csak ez

egy: nem csak a csávója lakása, hanem a haverjáé is.

kettő: még ha a csávójáé is, akkor sem hiszem, hogy ez túl szerencsés lenne

2013. ápr. 1. 21:43
 23/24 anonim ***** válasza:
most mit kell egy ujjatlanon meg egy rövidgatyán ennyit háborogni? nem, majd csadorban meg bundában fog kitámolyogni kávézni... nem egy nagy attrakció ez, ennél még lengébben öltözött csajokat látni nyáron az utcán...
2013. ápr. 1. 22:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nem én háborodtam fel, hanem a kérdező, tőle kérdezd meg.

Én csak annyit írtam, nem szerencsés, pont az ilyen esetek miatt.

2013. ápr. 1. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!