Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye, vagy minden nőt dícsérgetni kell?

Figyelt kérdés
A mostani szakításunkban az is közrejátszott, hogy előző exe barátnőmnek napi 80szor dícsérte, énmeg néha néha, lehet hetente párszor, de nem vittem túlzásba. aztmondta ennek zsigerből kell jönnie. Majd biztos 80szor mondogatom milyen szép... Az ilyeneknek önbizalom hiányuk van? És miért jó, ha emiatt is szakítanak? Nem csak emiatt, de ez is közrejtszott! És nem csak velem, más ismerősömnek i svoltak ilyen problémái a kapcsolatban, hogy nem 80szor dícsérték a barátnőit... Én vagyok a hülye hogy napi egyszer 2szer elmondom oszt jóvan???
2011. aug. 15. 19:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ma már minden baj a nőknek, ha bunko vagy, ha kedves vagy, ha falhívod, ha nem hívod fel,
2011. aug. 15. 19:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hülye, de tényleg elvárják, szerencsére én alapból sokat dícsérem a csajokat, ha valóban van miért. Szóval inkább dícsérd többször, mint kevesebbszer, az biztos nem árt. ;)
2011. aug. 15. 19:09
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is észrevettem. Ha nem nyalom a seggét a a baj, ha nyalom az a baj. Pedig normálisnak ismertem meg, de mégsem normális. Csalódtam benne fél év után.
2011. aug. 15. 19:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak utána ha sonszor dícsérem, nem az van hogy jaaj hát nem is gondolod komolyan? Vagy tényleg Önbizalom hiányuk vannak az ilyeneknek? xD
2011. aug. 15. 19:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Az én párom is felvetette a múltkor, hogy mostanában kevesebbet dicsérem meg és ez hiányzik neki, mert nem érzi, vagy nem tudja, hogy elégedett vagyok-e vele. Én úgy érzem, hogy igaza volt. Mostanában tényleg kevesebb elismerést kapott tőlem, egy kicsit elvoltam a saját apró-cseprő problémáimmal, meg minden. Most már jobban odafigyelek rá. Az elismerés mindenkinek jár, főleg, ha meg is érdemli. (Mondjuk kettőnk közül én vagyok a nő)

Meg aztán a mai világ elég önbizalom romboló tud lenni, úgyhogy sokunknak van egy kis önbizalomhiányunk is és ennek is jót tesz a szeretteinktől kapott dicséret.

Azt nem tudom, hogy a barátnődnek tényleg ez volt-e a gondja, vagy csak kifogás, esetleg olyan súlyos önbizalomhiánya van, hogy már azt sem hiszi el, ha őszintén megdicséred.

De, ha azt mondta, hogy nem csak emiatt szakított, akkor lehet, hogy igazából ez önmagában nem is lett volna olyan nagy baj, csak már több probléma is volt és ez csak egy kis utolsó csepp volt a pohárban.

2011. aug. 15. 19:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Értem én, csak olyan gyerekes, hogy megbeszélni se lehetett! Jött itt a zsigerekkel meg mindennel. Pedig 20 éves. Én is.
2011. aug. 15. 19:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen csajoknak csak kell valaki aki fényezi őket, mert nincs önbizalmuk, éretlenek egy kapcsolatra, ilyen csajjal nem kezdenék, kerüld el az ilyeneket, keress normálisat.

21f

2011. aug. 15. 19:28
 8/13 anonim ***** válasza:

ma 19:27

Jó, jó, de már a kérdésedben is írtad, hogy ez is közrejátszott, de nem csak emiatt szakított. Most akkor miért csak erre élezed ki a helyzetet? Lehet, hogy ha csak ez lett volna a probléma, nem is szakított volna.

2011. aug. 15. 19:30
 9/13 A kérdező kommentje:
Bocs, igazából azért, mert se ezt, se azt nem lehetett megbeszélni, hogy az exéről kérdeztem , érdeklődtem, és persze minden kérdés fájt az exével kapcsolatban. Bár ez már egy másik téma lenne... Ekkora lettek kis viták, de tényleg kicsik, csak annyi hogy fájt hogy 5.jére kérdeztem meg ugyanazt, de 5.jére már tudott azért válaszolni. Na mindegy. De sztem az önbizalom hiány is közre játszott.
2011. aug. 15. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is mostanában panaszkodtam páromnak,h nem dícsér annyit,mint előtte.Jó,mondjuk így más,h régebben többet mondta,most meg kevesebbet.Nekem közrejátszik az is,h önbizalom hiányos vagyok,de én csak akkor mondom neki,h "most se dícsértél meg",amikor már tényleg rég nem mondta.És ezért nem szakítanék vele soha.
2011. aug. 15. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!