Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, vagy minden nőt dícsérgetni kell?
Az én párom is felvetette a múltkor, hogy mostanában kevesebbet dicsérem meg és ez hiányzik neki, mert nem érzi, vagy nem tudja, hogy elégedett vagyok-e vele. Én úgy érzem, hogy igaza volt. Mostanában tényleg kevesebb elismerést kapott tőlem, egy kicsit elvoltam a saját apró-cseprő problémáimmal, meg minden. Most már jobban odafigyelek rá. Az elismerés mindenkinek jár, főleg, ha meg is érdemli. (Mondjuk kettőnk közül én vagyok a nő)
Meg aztán a mai világ elég önbizalom romboló tud lenni, úgyhogy sokunknak van egy kis önbizalomhiányunk is és ennek is jót tesz a szeretteinktől kapott dicséret.
Azt nem tudom, hogy a barátnődnek tényleg ez volt-e a gondja, vagy csak kifogás, esetleg olyan súlyos önbizalomhiánya van, hogy már azt sem hiszi el, ha őszintén megdicséred.
De, ha azt mondta, hogy nem csak emiatt szakított, akkor lehet, hogy igazából ez önmagában nem is lett volna olyan nagy baj, csak már több probléma is volt és ez csak egy kis utolsó csepp volt a pohárban.
Az ilyen csajoknak csak kell valaki aki fényezi őket, mert nincs önbizalmuk, éretlenek egy kapcsolatra, ilyen csajjal nem kezdenék, kerüld el az ilyeneket, keress normálisat.
21f
ma 19:27
Jó, jó, de már a kérdésedben is írtad, hogy ez is közrejátszott, de nem csak emiatt szakított. Most akkor miért csak erre élezed ki a helyzetet? Lehet, hogy ha csak ez lett volna a probléma, nem is szakított volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!