Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátotok haverja szokta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátotok haverja szokta dicsérgetni a külsőtöket?

Figyelt kérdés
Fent aludtam a barátomnál. Az alvós cuccom egy vékony pántos ujjatlan meg kis rövid naci volt. Reggel kimentem kávézni, nézett rám a lakótársa és mosolyogva megjegyezte, hogy szép a cicid. Most ez mi? Nem túl furcsa?
2013. ápr. 1. 13:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Míg téged, csak két mellnek látnak a párod haverjai, engem nőnek. Elgondolkodtató, hogy akkor melyikünk a paraszt...
2013. ápr. 1. 15:12
 12/24 A kérdező kommentje:
Attól lennék paraszt, mert vki azt mondta szép a cicim? :D Ha ez téged megnyugtat..
2013. ápr. 1. 15:14
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha ennyire örülsz neki, hogy a cicijeid dicsérik, mert hiányos öltözékben szaladgálsz, mi a gond?
2013. ápr. 1. 15:19
 14/24 A kérdező kommentje:
Egy pamut ujjatlan, ami nem látszik át és egy rövid naci, amiből nem látszik ki a hátsóm mióta hiányos öltözet? Jobban fel voltam öltözve, mint sokak nyáron. Nem a ruhán volt a hangsúly, hanem a beszóláson és honnan veszed, hogy örültem neki? Ha nem tudsz normálisan válaszolni, csak engem leszólni, akkor inkább ne tedd.
2013. ápr. 1. 15:25
 15/24 anonim ***** válasza:
Minek írsz ki kérdést, ha senki válaszát nem fogadod el? Akkor flangálj az alvós cuccodba továbbra is, és ne írj ide meglepődve, hogy miért mondta ezt a párod haverja. Az az érzésem inkább dicsekedni akartál ezzel, mintsem a megoldást hallani...
2013. ápr. 1. 15:33
 16/24 anonim ***** válasza:
61%

Jaj, hagyjuk már a mellébeszélést.

Az exem is ki szokta tenni a csöcseit az utcán, aztán hol lelkesen, hol idegesen mesélte, hogy hú de megbámulták meg beszólogattak neki. Mondom ha nem tennéd ki a melled ennyire, talán nem járnál így, ne csodálkozz.

Az az igazság, hogy ti ezt élvezitek. Mit vársz, ha úgy öltözködsz, persze hogy beszólnak.

2013. ápr. 1. 15:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Mindenki válaszát el fogadom és ha nem tűnt volna fel más is írt olyat, ami negatív, de csak a tieden akadtam fent, mert nem tudsz normális stílusba írni. Ha dicsekedni akartam volna képpel teszem fel a kérdést. Szerintem semmi dicsekvő mondat nincs sehol.
2013. ápr. 1. 15:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem, te senki válaszát nem fogadtad el, aki azt javasolta, öltözz fel normálisan mielőtt kimész a szobából. De ez nem az én gondom, nem vitázok tovább.
2013. ápr. 1. 16:01
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem nem fogadtam el, hanem annyit írtam, hogy mki alvósba jár kel, tehát nem azért szólt be, mert mki fel volt öltözve én meg nem. Jobb is, ha máshol unatkozol nem itt.
2013. ápr. 1. 16:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Velem is elofordult mar, hogy barati tarsasaggal nyaralni mentem es akinek eppen volt baratnoje, azzal ertelemszeruen jott a lany is.

Egy fiunak sem jutott volna eszebe a tarsasagbol ilyen jellegu megjegyzeseket tenni masnak a baratnojere, ez egyszeruen nem fert bele nalunk.

Hozzateszem eleve senkinek nem volt olyan a stilusa, hogy "szep a cicid", vagy "jo a segged" tipusu mondatokkal probalkozzon a lanyoknal, de mi mar boven a huszas eveikben jarunk, a mai 15-20 evesek lehet, hogy igy fejezik ki a tetszesuket... ez olyan valovilag/jerseyshore/edenhotel szinvonal, nem?!

2013. ápr. 1. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!