Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok kiigazodni rajta....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni rajta. Jogosan ráztam le?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy pasival itt. Facebook-on folytattuk. Telefonon is beszéltünk többször. Felhozódott, hogy cigizek. Ez nem tetszik neki, elmondta, hogy ő olyan 'tiszta ember', hogy nem iszik, kávézik, cigizik, szerencsejátékozik. Azóta szinte mindig felhozza, hogy cigizek.

Az elején mondta, hogy találkozzunk, de mondtam, hogy jegeljük ezt a témát. Aztán nem sokkal később mondtam neki, hogy jó lenne, ha találkoznánk. Azt mondta, hogy nem akar, de nem mondta így konkrétan. Pár nappal később mondta, hogy bizonytalan, nem tudja mit akar, csak barátságot tud elképzelni. Mondtam neki, hogy nincs szükségem 'barátokra'. Pár hétig nem keresett.

Tegnap rám írt Facebook-on. Tudja, hogy mindig offline vagyok chat-en, de ezt is a fejemhez vágta, hogy nem tud elérni (eddig gond nélkül rám írt, megkérdezte, fent vagyok e), és sosem keresem. Szokásosan megkérdezte, mi a helyzet. Írtam neki, hogy nem tudok rajta kiigazodni.

Ma is írt. Egyszer csak elkezdte ecsetelni, hogy 'a telefonban elég kellemetlen mikor hallom a hangodon is' (a cigit, pedig megígérte, hogy nem feszegeti ezt a témát. Ha nem mondom neki, fel sem tűnt volna neki, hogy cigizek. Alapjáraton mélyebb a hangom, nem vagyok az a nyávogós típus). Aztán ecsetelte azt is, hogy szerinte türelmetlen vagyok, és 'ne haragudj, de szeretem a türelmet a nyugalmat'. Mondtam neki megint, hogy a cigiről kattanjon le, és felejtsük el egymást. Ekkor mondta, hogy megváltozik minden, nem zargat a cigivel, stb. Mondtam, hogy nincs szükségem még egy olyan emberre, aki kioktat, stb, mire mondtam, hogy hagyjuk akkor egymást. Elfogadtam olyannak, amilyen, de engem ő nem. Elbúcsúztam tőle, mondtam, hogy gondolkozzon el, hogy mit akar. Nemrég felmentem Facebook-ra, online voltam, mert vártam valakit. Rám írt ' láttam, hogy felléptél egy pármásodpercre nem tudom, hogy miattam hogy rád írjak vagy sem' Mondtam, hogy ha akarok valamit, írok, és pár órája beszéltünk. Megsértődött, és letörölt az ismerőse közül.

Én vagyok az abnormális?!

2013. márc. 31. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem,hanem ő a zakkant.
2013. márc. 31. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
vannak dolgok amik ha nem mennek akkor kár erőltetni. kettőtök kapcsolata pont ebbe a kategóriába tartozik. így kívülről nézve mintha két csitri veszekedne a homokozóban...
2013. márc. 31. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
a cigi tényleg undorító, de ettől függetlenül ez a srác egy gyökér. jobb, hogy megszabadultál tőle. és nem, nem veled van a baj.
2013. ápr. 1. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!