Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan nem értem a lányokat? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan nem értem a lányokat? :/

Figyelt kérdés
Van egy lány akit próbáltam megközelíteni még régebben. De nem túl nyitott lány szóval barátnőjével beszéltem róla először és úgy láttam érdeklődik irántam megnézett, közelembe volt elég gyakran, viszont akkoriban voltak gondjaim közben és nem reagáltam a jelekre. Ez egy hiba volt viszont nem tettem semmi rosszat és ma már szarba se vesz kb, sose néz rám semmi. Még facebookon se jelölt vissza pedig más ratyikat igen. Nem értem. Rám unt volna?
2013. márc. 4. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy taktikázik:) Ha nem reagáltál a jelékre, most mát próbál, ami a jelek szerint be is jön.
2013. márc. 4. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát, a lányokat nem lehet megérteni. Viszont jóba kell velük lenni, mert náluk van az összes p*na! Lehet azért történt, mert a barátnőjénél érdeklődtél, ő beleélte magát, aztán mikor nem reagáltál a jelekre mérges lett rád.
2013. márc. 4. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá és hívd el egy italra. Így biztos észre fog venni, és én a helyében tuti igent mondanék, mert ha én ilyet csinálok, az szimplán csak azért van, mert el akarom felejteni az adott pasit, mert haragszom amiatt, hogy nem reagált semmit sem. Ilyenkor általában még a legnyilvánvalóbb jelet sem veszem észre, mert meggyőzöm magamat, hogy biztos megint csak képzelődtem, nem is jövök be neki.. De ha odaállna elém egy randira hívással, rögtön igent mondanék neki, gondolkozás nélkül! Sztem abban a lányban is vmi ilyesmi folyamat zajlódik le:)

16/L

2013. márc. 4. 21:49
 4/8 anonim ***** válasza:
kész a magyar házid?
2013. márc. 4. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:
reklám van a minimaxon?
2013. márc. 4. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
A tiniknek nem lehet problémájuk?
2013. márc. 4. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Tini is nézhet minimaxot
2013. márc. 4. 22:13
 8/8 A kérdező kommentje:
témához írjatok gyerekek, többieknek köszönöm ;)
2013. márc. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!