Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan félünk a nőktől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan félünk a nőktől?

Figyelt kérdés

Oké, hogy film, de ezek után úgy érzem... Bekattan valaki miatt, aztán bosszúból velünk, ártatlanokkal b*szik ki.

https://www.youtube.com/watch?v=ZRforhAoA3Y (trailer)

***** (teljes)

Most néztem meg, de gyakorlatilag sokkolt maga a tudat, hogy hasonló lelki sérülést elszenvedett lánnyal már volt dolgom és elég furán viselkedett velem is (évekkel a történtek után is). Sőt, volt olyan pillanat, mikor azt "vártam", mikor lök ki a kamion elé... Ezek szerint jogos lehetett a félelmem?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. febr. 21. 01:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, állj talpra és legyél férfi...

Ez úgyan úgy a férfiaknál is kiütközhet, ne általánosítsunk, 100%-ból talán ha 5% de nem MINDEN ember :D

2013. febr. 21. 01:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Én azért mostantól sűrűbben nézek nők közelében a hátam (és a dolgok) mögé. :D Igaz, nem csak a film miatt...
2013. febr. 21. 01:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, akkor lehet hogy olyan helyen élsz, de hála itt én felém ilyen még nem történt :D

1-es voltam L24

2013. febr. 21. 01:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Mondhatjuk, hogy túl sok negatív csalódás ért és túl kevés pozitív a nőkkel szemben és valahogy mindig sikerült az ügyeletes tűpárna szerepét betöltenem. :D
2013. febr. 21. 01:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem te film ide vagy oda, amúgy is félsz... A hozzáállásodon kell változtatni és nem egy filmre hárítani a felelősséget a félelmed miatt.
2013. febr. 21. 01:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elősző hozzászólóval. Te nem a nőktől félsz, egy kapcsolattól... senkinek nem jó ha vége, akár nő akár férfi, mindenkit érnek csalódésok, de ettől erősődik meg az ember

L24

2013. febr. 21. 01:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Én a többest nem értem a kérdésben. Vagy csak királyi többes volt? Nem tudok senkit rajtad kívül, akinek egyáltalán eszébe jutna ilyesmi. (A film készítői nyilván nem számítanak, lévén, hogy filmet készítettek, nem valóságot.)
2013. febr. 21. 01:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, én viszont ismerek olyat, akiből simán kinéznék hasonlót.
2013. febr. 21. 01:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Másodszor elolvasva, félreértettelek. Bocsi.
2013. febr. 21. 01:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Háát,valahol megértem a két csajt a filmben..nyilván ez "enyhe" túlzás...

Egyszer megesett velem,hogy a saját lépcsőházunknál mögém lopózott valaki és próbált megfogdosni... sajna az ajtóba beakadt a táskám,úgyhogy nem tudtam időben megfordulni,h meglássam az arcát, és elfutott...a táskám gyorsan bedobtam a lépcsőházba és utána rohantam (kb hasonló alkat volt mint én szóval nem féltem ), de sajnos nem sikerült elkapni, túl sok időt vesztettem a táska miatt.. viszont letámadtam egy szerencsétlen csávót,aki pont rossz helyen cigizett.. :D aztán mikor elkezdett mentegetőzni,h ő nem lehetett, akkor jöttem rá,hogy ismerem őt, először fel sem tűnt olyan ideges voltam :D na mindegy,a lényeg,hogy legszívesebben a betonba vertem volna a gyerek fejét és összerugdostam volna a földön,hogy eszébe ne jusson még egyszer nőhöz nyúlni engedély nélkül... (utána hallottam még egy-két hasonló esetről a városban..)

2013. febr. 21. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!