Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan félünk a nőktől?
Oké, hogy film, de ezek után úgy érzem... Bekattan valaki miatt, aztán bosszúból velünk, ártatlanokkal b*szik ki.
https://www.youtube.com/watch?v=ZRforhAoA3Y (trailer)
***** (teljes)
Most néztem meg, de gyakorlatilag sokkolt maga a tudat, hogy hasonló lelki sérülést elszenvedett lánnyal már volt dolgom és elég furán viselkedett velem is (évekkel a történtek után is). Sőt, volt olyan pillanat, mikor azt "vártam", mikor lök ki a kamion elé... Ezek szerint jogos lehetett a félelmem?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ez hülyeség, állj talpra és legyél férfi...
Ez úgyan úgy a férfiaknál is kiütközhet, ne általánosítsunk, 100%-ból talán ha 5% de nem MINDEN ember :D
Hát nem tudom, akkor lehet hogy olyan helyen élsz, de hála itt én felém ilyen még nem történt :D
1-es voltam L24
Egyetértek az elősző hozzászólóval. Te nem a nőktől félsz, egy kapcsolattól... senkinek nem jó ha vége, akár nő akár férfi, mindenkit érnek csalódésok, de ettől erősődik meg az ember
L24
Háát,valahol megértem a két csajt a filmben..nyilván ez "enyhe" túlzás...
Egyszer megesett velem,hogy a saját lépcsőházunknál mögém lopózott valaki és próbált megfogdosni... sajna az ajtóba beakadt a táskám,úgyhogy nem tudtam időben megfordulni,h meglássam az arcát, és elfutott...a táskám gyorsan bedobtam a lépcsőházba és utána rohantam (kb hasonló alkat volt mint én szóval nem féltem ), de sajnos nem sikerült elkapni, túl sok időt vesztettem a táska miatt.. viszont letámadtam egy szerencsétlen csávót,aki pont rossz helyen cigizett.. :D aztán mikor elkezdett mentegetőzni,h ő nem lehetett, akkor jöttem rá,hogy ismerem őt, először fel sem tűnt olyan ideges voltam :D na mindegy,a lényeg,hogy legszívesebben a betonba vertem volna a gyerek fejét és összerugdostam volna a földön,hogy eszébe ne jusson még egyszer nőhöz nyúlni engedély nélkül... (utána hallottam még egy-két hasonló esetről a városban..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!