Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan állok így a mai lányokhoz?
Én minden lányban a rosszat látom, nem bízom bennük, nem is próbálkozom náluk, hiszen úgyis el lettek kényeztetve és hatalmas az egójuk, meg az orrukat is fent hordják az egekben és nem kívánom még tovább növelni az amúgy is hatalmas önbizalmukat, hogy bepróbálkozom náluk, aztán ők meg szépen megaláznak és elutasítanak.
A sok szerencsétlen meg beszólogat, fütyülget, ha meglát egy szép lányt én meg csendben megnézem egyszer és kész,d e azt sem feltűnően. Facebookon agyondícsérgetik a lányok képeit már undorítóan szánalmas szolga módjára és persze muszáj minden képet lájkolniuk. Én nem lájkolok semmmit én nem írok semmit sem egy lány képe alá sem. Távolságtartó és közömbös vagyok a lányok felé, hiszen ezk nem is érdemlik meg, hogy én megalázkodjam előttük, olyan lány meg úgysem létezik, aki kiérdemelné az én tiszteletem és azt, hogy bepróbálkozzak nála.
Erre csak annyit mondok, hogy semmivel sem különbek a nők mint a férfiak. Mindkettőnl létezik ugyanolyan rossz és jó is!
Hidd el sok nő is van aki így gondolkodik. Nem nem függő, hanem természet.
nem feltétlen állsz hozzá jogosan!
pl: én egy 1100 fős suliba járok,nagyon jó csajok vannak kb a suli fele csaj!
de a 8%-a olyan csaj akivel mondjuk lehet kezdeni mert! NEM k*rva-ribi-f@sz rágó!!
szóval ha a környezetedben csak ien csajok vannak akk jogos!
Ne haragudj kérdező de ha így állsz a dolgokhoz nem is fog téged se keresni senki soha az életbe...
Miaz, hogy minden lány nagyképű, elkényeztetett egoista???
Hát elmész te a p*csába... -.-"
Te vagy a nagyképű és büszke... teljesen különbnek képzeled magad mindenkinél... Ilyenhez csoda ha hozzászólnak, már bocs.
Képzeld nem lettem elkényeztetve, rendesen kapom a lecseszést ha olyan van, és képzeld szoktak utánam fütyülni mégis alig bulizgatok, hanem inkább az érettségire koncentrálok.
A facebook-os részen meg röhögök. Ez csak irigység amit mutatsz. Mit számít egy lájk, vagy pár komment??? Könyörgöm ez csak net!!! A való élet számít. (hozzátenném: alig szoktam lájkot és kommentet kapni!)
Az meg, hogy ennyire büszke vagy... nem tudok erre mit írni... Ja de mégis... maradj akkor otthon és gondolkozz el, hogy te milyen vagy, mert magadban kellene elkezdeni a hibák számolgatását és nem máson.
19/L
a 19/L-es vagyok, és képzeld egyet se
volt egy féléves kapcsolatom, meg egy három hetes és ennyi.
nem tudom mért kell ilyenért lek*rvázni valakit :)
igen ismerek olyan lányokat akik tényleg egy nagy ribancok, de nem mindenki ilyen, sok barátnőmnek még pasija se volt.
Úgy, hogy légyszives azt nem kell k*rvázni aki nem az. Bár ezek után kérdéses ti kiket hívtok annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!