Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan állok így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan állok így a mai lányokhoz?

Figyelt kérdés

Én minden lányban a rosszat látom, nem bízom bennük, nem is próbálkozom náluk, hiszen úgyis el lettek kényeztetve és hatalmas az egójuk, meg az orrukat is fent hordják az egekben és nem kívánom még tovább növelni az amúgy is hatalmas önbizalmukat, hogy bepróbálkozom náluk, aztán ők meg szépen megaláznak és elutasítanak.

A sok szerencsétlen meg beszólogat, fütyülget, ha meglát egy szép lányt én meg csendben megnézem egyszer és kész,d e azt sem feltűnően. Facebookon agyondícsérgetik a lányok képeit már undorítóan szánalmas szolga módjára és persze muszáj minden képet lájkolniuk. Én nem lájkolok semmmit én nem írok semmit sem egy lány képe alá sem. Távolságtartó és közömbös vagyok a lányok felé, hiszen ezk nem is érdemlik meg, hogy én megalázkodjam előttük, olyan lány meg úgysem létezik, aki kiérdemelné az én tiszteletem és azt, hogy bepróbálkozzak nála.

2013. jan. 13. 19:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak annyit mondok, hogy semmivel sem különbek a nők mint a férfiak. Mindkettőnl létezik ugyanolyan rossz és jó is!

Hidd el sok nő is van aki így gondolkodik. Nem nem függő, hanem természet.

2013. jan. 13. 19:58
 2/25 A.Romanov ***** válasza:
Úgy biza ahogy az első mondja, nem szabad ám általánosítani.
2013. jan. 13. 19:59
 3/25 anonim ***** válasza:
Miért gondolod azt, hogy Te egy felsőbbrendű lény vagy? Te sem vagy jobb a mai lányoknál. Ami pedig érdekes, hogy ez a fajta ellenszenv pont hogy a sikertelenségek miatt alakul ki.
2013. jan. 13. 20:00
 4/25 anonim ***** válasza:
49%
Nem állsz jogosan hozzá. De te nyilván így gondolod, mivel egy nőgyűlölő f.sz vagy. gratulálok, így az életbe nem lesz nő, aki kitartana melletted. Nem is érdemled meg.
2013. jan. 13. 20:01
 5/25 anonim ***** válasza:

nem feltétlen állsz hozzá jogosan!

pl: én egy 1100 fős suliba járok,nagyon jó csajok vannak kb a suli fele csaj!

de a 8%-a olyan csaj akivel mondjuk lehet kezdeni mert! NEM k*rva-ribi-f@sz rágó!!

szóval ha a környezetedben csak ien csajok vannak akk jogos!

2013. jan. 13. 20:01
 6/25 Hunter92 ***** válasza:
Tényleg létezik az a kategória, amit te leírsz. Viszont nem minden nő ilyen. Ilyen beképzelt szöveget meg ritkán hallok, hogy olyan lány úgysem létezik, aki kiérdemelné a tiszteleted. Nem tudom, hogy mi a fenétől hiszed magad ennyire felsőbbrendűnek. Az igazság az, hogy belül piszkosul vágysz egy barátnőre, de mivel a lányok észre sem vesznek téged (ami egyébként a te hibád) úgy csinálsz, mint a ki gyűlöli őket és ez egy tökéletes kifogás (legalábbis szerinted) arra, hogy miért nem ismerkedsz. A baj csak az, hogy vannak nagyon is normális, kedves, okos, szerény és szép lányok, akik sokkal többre is érdemes, mint a te tiszteleted. Az pedig szintén a te hibád, hogy nem veszed észre őket vagy legalábbis nem akarod észrevenni őket. Nekem eshetsz, hogy ne beszéljek úgy, mintha a fejedbe látnék, de ismerek 1-2 hozzád hasonló emberkét és a szövegedből egyértelmű, hogy nálad is ez a helyzet.
2013. jan. 13. 20:12
 7/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező de ha így állsz a dolgokhoz nem is fog téged se keresni senki soha az életbe...

Miaz, hogy minden lány nagyképű, elkényeztetett egoista???

Hát elmész te a p*csába... -.-"

Te vagy a nagyképű és büszke... teljesen különbnek képzeled magad mindenkinél... Ilyenhez csoda ha hozzászólnak, már bocs.

Képzeld nem lettem elkényeztetve, rendesen kapom a lecseszést ha olyan van, és képzeld szoktak utánam fütyülni mégis alig bulizgatok, hanem inkább az érettségire koncentrálok.

A facebook-os részen meg röhögök. Ez csak irigység amit mutatsz. Mit számít egy lájk, vagy pár komment??? Könyörgöm ez csak net!!! A való élet számít. (hozzátenném: alig szoktam lájkot és kommentet kapni!)

Az meg, hogy ennyire büszke vagy... nem tudok erre mit írni... Ja de mégis... maradj akkor otthon és gondolkozz el, hogy te milyen vagy, mert magadban kellene elkezdeni a hibák számolgatását és nem máson.

19/L

2013. jan. 13. 20:22
 8/25 anonim ***** válasza:
17%
Kerdezo nem vagy egyedul, csak hogy tudd. Osszefoglalom egy mondatban azt amit leirtal: minden no qurva :)
2013. jan. 13. 20:37
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Az elottem szolo 19/L jo pelda erre. Leirja hogy milyen jo dolgokat csinalt, de egy rosszat sem emlitett, pl. hogy hany faszt szopott mar le 19 evesen :D
2013. jan. 13. 20:39
 10/25 anonim ***** válasza:

a 19/L-es vagyok, és képzeld egyet se

volt egy féléves kapcsolatom, meg egy három hetes és ennyi.

nem tudom mért kell ilyenért lek*rvázni valakit :)

igen ismerek olyan lányokat akik tényleg egy nagy ribancok, de nem mindenki ilyen, sok barátnőmnek még pasija se volt.

Úgy, hogy légyszives azt nem kell k*rvázni aki nem az. Bár ezek után kérdéses ti kiket hívtok annak.

2013. jan. 13. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!