Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan állok így a mai lányokhoz?
Én minden lányban a rosszat látom, nem bízom bennük, nem is próbálkozom náluk, hiszen úgyis el lettek kényeztetve és hatalmas az egójuk, meg az orrukat is fent hordják az egekben és nem kívánom még tovább növelni az amúgy is hatalmas önbizalmukat, hogy bepróbálkozom náluk, aztán ők meg szépen megaláznak és elutasítanak.
A sok szerencsétlen meg beszólogat, fütyülget, ha meglát egy szép lányt én meg csendben megnézem egyszer és kész,d e azt sem feltűnően. Facebookon agyondícsérgetik a lányok képeit már undorítóan szánalmas szolga módjára és persze muszáj minden képet lájkolniuk. Én nem lájkolok semmmit én nem írok semmit sem egy lány képe alá sem. Távolságtartó és közömbös vagyok a lányok felé, hiszen ezk nem is érdemlik meg, hogy én megalázkodjam előttük, olyan lány meg úgysem létezik, aki kiérdemelné az én tiszteletem és azt, hogy bepróbálkozzak nála.
20:37
A barátnőmnek én vagyok az első barátja. 19 évesen velem csókolózott először. Itt bukott meg a "minden nő qurva" kijelentésed.
Ez az egyik legszánalmasabb dolog, amit egy férfi tehet. Túl töketlen ahhoz, hogy megszerezzen egy nőt, ezért kitalálja, hogy minden nő egy ribanc és máris megvan a kifogás amivel leplezheti, hogy nem mer ismerkedni.
Valami nagyon f*sza isten szerű lény lehetsz hogy a likejaidat ki kell érdemelni. Meg is pusztulnál értük nem hogy likeolnál. csak ahhoz érnie kéne elösször valami pozitiv hatásnak felőlük ami láthatoan nem történik meg
A minden nő kur*ás dumàt meg a baráti körömben pont a két leglooserebb hajtogatja mindig akinek egysem jön össze
Gratulálok, igazán remek a hozzáállásod...Attól, hogy te ilyen lányokat ismersz nem kéne ám általánosítani.
"Távolságtartó és közömbös vagyok a lányok felé, hiszen ezk nem is érdemlik meg, hogy én megalázkodjam előttük, olyan lány meg úgysem létezik, aki kiérdemelné az én tiszteletem és azt, hogy bepróbálkozzak nála."
Egyrészt a kutya se kérte, hogy alázkodj meg bárki előtt is, másrészt meg ki vagy Te, az Atyaúristen?!? Ahhoz képest, hogy egy csajnál sem akarsz (mersz?) próbálkozni, kicsit sokra tartod magad. Talán túl sokra...
24/L
# 18/18
Biztos nem többre, mint a mai tini lányok, meg pár huszonéves nőszemély...
Tapasztalatból beszélek, lehet támadni, de attól még én tudom milyenek a mai lányok 99%-ban és nem kérek belőlük!
Oké, rendben. Azt írod ilyenek 99%-ban. Akkor ahelyett, hogy itt szenvednél ezen és te is olyan lennél mint ők, keresd meg inkább azt az 1% normális csajt. DE " olyan lány meg úgysem létezik, aki kiérdemelné az én tiszteletem és azt, hogy bepróbálkozzak nála." ilyen hozzáállással nehéz lesz...
24/L ismét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!