Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan állok így a mai lányokhoz?
Én minden lányban a rosszat látom, nem bízom bennük, nem is próbálkozom náluk, hiszen úgyis el lettek kényeztetve és hatalmas az egójuk, meg az orrukat is fent hordják az egekben és nem kívánom még tovább növelni az amúgy is hatalmas önbizalmukat, hogy bepróbálkozom náluk, aztán ők meg szépen megaláznak és elutasítanak.
A sok szerencsétlen meg beszólogat, fütyülget, ha meglát egy szép lányt én meg csendben megnézem egyszer és kész,d e azt sem feltűnően. Facebookon agyondícsérgetik a lányok képeit már undorítóan szánalmas szolga módjára és persze muszáj minden képet lájkolniuk. Én nem lájkolok semmmit én nem írok semmit sem egy lány képe alá sem. Távolságtartó és közömbös vagyok a lányok felé, hiszen ezk nem is érdemlik meg, hogy én megalázkodjam előttük, olyan lány meg úgysem létezik, aki kiérdemelné az én tiszteletem és azt, hogy bepróbálkozzak nála.
"Tapasztalatból beszélek, lehet támadni, de attól még én tudom milyenek a mai lányok 99%-ban..."
Mondod te. De a helyzet az, hogy a kutya sem ért veled egyet és ennek bizony oka van.
# 17-nak...
Nem adtam oda, mert idő előtt beláttam, hogy mire kellettem volna nekik, így otthagytam őket. :)
De tudod mit? Maradhatnék vitázni veled, mivel úgyis mindig kitalálnál valamit ami szerinted igaz, csak azért, hogy bizonyíts magadnak, vagy szimplán azért, hogy tudj valamit válaszolni... engem nem érdekel.
# kérdezőnek:
Tudjad, mert amit te tudsz az biztos több mindennél ugye? Beszélhetsz tapasztalatból és engem az se érdekel ha a fél életed leélted és úgy tudod mivan a mai világban, fogadok, hogy észrevennéd a normális réteget is ha akarnád, de te nyilván a hibát keresed mindenben, így csak a rosszat veszed észre.
Amúgy meg ha annyira tudod milyenek a mai lányok, akkor nem kérdezted volna meg, hogy rosszul gondolod-e.
Nagyon emlékeztetsz az egyik osztálytársamra... ő neki is minden rossz, csak ő a legjobb és szinte már megtiszteltetés ha beszélni kezd valakivel, hát meg is van a véleményünk róla, és mielőtt belekezdene valaki abba, hogy az összes osztálytársam r*banc, elmondanám, hogy a tanároknak is megvan a véleménye arról a "fenn hordom az orrom" személyről. Ja és vallásos iskoláról beszélünk, hogy ebbe se köthessenek bele.
Szóval a saját érdekedben kérdező, gyanítom, hogy nem csak a mai lányokhoz állsz így hozzá, hanem mindenhez, de így tényleg egyedül fogsz maradni életed végéig és senki nem fog melletted állni akiben bízhatsz. Teljesen egyedül leszel.
19/L
Mi lenne, ha nem a másik nemi szervére mutogatnál, hanem inkább a személyiségével foglalkoznál? Akkor ki tudnád szűrni az ilyet. És nem lenne minden nap egy ilyen kérdés, vagy a férfiak, vagy a nők felé.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!