Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél egy olyan sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy olyan sráccal, aki? (többi lent! )

Figyelt kérdés
a belsője a legjobb, amit eltudsz képzelni, de külsőleg egyáltalán nem vonzódsz hozzá, mert csúnya?
2013. márc. 27. 12:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tud felizgatni? Egyszerűen rossz ránéznem férfiként? Akkor most mit csináljak, nem fogok vele lenni...Úgyhogy nem.

De nézzük fordítva, te sem járnál egy ronda lánnyal, mert nem tetszene...ennyi. Maximum neked is csak barátnak kéne.

2013. márc. 27. 13:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyáltalán nem vonzódok a külsejéhez, akkor nem. Sajnos ez a helyzet, ha a belső értékei nagyon tetszenek, de külsőre nem jön be, akkor csak barátok lehetünk.

Én nem kell álszenteskedni, a férfiaknál is ez a helyzet.

2013. márc. 27. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha nem vonzódok hozzá szexuálisan, azaz külsőleg, akkor semmiféleképp sem, akármennyire is tetszik a belső énje.
2013. márc. 28. 18:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor még az álmokban és mesékben élő kislány voltam, azt vallottam, a belső sokkal fontosabb, mint a külső, így 15 éves koromig rávágtam volna: igen! De aztán az élet próbára tett, elém sodort egy olyan fiút, akinek a személyiségében valami megfogott, aki szeretett, de még csak a kezét sem akartam volna megfogni, nemhogy megcsókolni, szegény olyan csúnya volt...és most nem csak a szexről van szó, hanem csak egy eygszerű csókról, amikor mélyen a szemébe nézel, közeledsz, látod a "gyönyört", és érzed a vonzalmat, hogy megcsókold; behunyod a szemed és élvezed! De ez lehetetlen egy olyannal, akire nem szívesen nézel rá :/

Igenis fontos a külső IS! Ahogy a pasiknak is számít, hogy hogy néz ki egy nő. Ezek alappillérei egy kapcsolatnak.

18/L

2013. márc. 29. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha neten ismerném meg, és nem látnák róla képet, és a belsőjébe beleszeretnék egy idő után, akkor talán igen. Mikor hasonló történt, a személyt a találkozásunkkor a legszebbnek láttam, és ha viszont szeretett volna, sose engedtem volna el. Szóval én a belsőbe szerettem bele, és már nem izgatott annyira a külső. Amúgy nem tudom, megítélni, csúnya-e, mert nekem nem az, egy kicsit duckó, de ettől még csodálatos és aranyos, és nem a hibáit láttam meg, hanem épp ellenkezőleg...
2013. márc. 29. 19:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem abban a korban vagyok hogy férjet keressek.. úgy értem, ha férjet keresnék sokkal jobban számítana a belső mint a kinézet :DDD

15/L

2013. márc. 29. 19:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem.

De ne aggódj, ha a fiú az egyik lánynak nem tetszik, a másiknak lehet egy isten. Pl. megmutattam a fiút a barátnôimnek (azt, aki nagyon tetszik nekem) és a többségüknek nagyon nem tetszett.

16/L

2013. márc. 30. 20:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Sosem a külső számít, hanem a belső! ha azt szereted, semmit nem jelent az, hogy hogy néz ki valójában :)
2013. ápr. 25. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!