Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan, némelyik nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan, némelyik nő nem szégyelli magát?

Figyelt kérdés
Elég megszokott a dolog, mert a párom nagyon jó pasi, de a mai nap betelt a pohár. Amúgy is kicsit feszült voltam, úgyhogy nagyon felhúzott a dolog. A párommal vásárolni voltunk az egyik bevásárlóközpontban, mikor már a pénztárhoz beálltunk és még voltak előttünk is láttam, hogy a pénztáros csaj a szeme sarkából a páromat lesi. Aztán ahogy mi kerültünk sorra én pakoltam vissza a kocsiba, mert szeretek én pakolni, a párom addig állt a kasszánál, és a csaj majdhogynem a nyálát csorgatva mosolyog a páromra, aztán még elkezd ott neki édelegni, hogy milyen rossz idő van, így-úgy késni fog sajnos munka után biztos a busza, meg ilyeneket ott magyaráz. (Érdekes mód az előttünk levő emberekhez egyikhez se szólt semmit.) A párom mondjuk nem igen vette fel, mert ő nem foglalkozik abszolút más nőkkel, szóval tök semlegesen beszélgetett vele, pedig olyan egyértelmű volt a csaj nyomulása, úgy, hogy közben én is ott vagyok, szemmel láthatóan a párja, mert amíg a sorban álltunk, nem úgy álltunk mintha a bátyám lenne. Aztán mivel már amúgy is feszült voltam kicsit nagyon felhúzott a dolog, abbahagytam a pakolást, meg köszörültem a torkom amire a csaj odanézett, aztán sikerült úgy ránéznem, hogy végre észrevette magát és abbahagyta a bájcsevegést. Komolyan, miért csinálják egyes nők ezt? Annyira gáz. És ez nem az első eset volt ilyesmi téren.
2013. márc. 26. 14:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%

Én meg a kérdezőnek adok igazat, nem értem a nőket, hogy miért kell az olyan pasikkal flörtölni, akiknek ott a barátnője. Mert ha még egyedül lenne a pasi, akkor OK, hogy próbálkozik, de mikor még a barátnője is ott van. Nem bírom az ilyet.

A kérdező meg megírta, hogy előtte senkihez nem szólt, érdekes, hogy pont egy jó pasinál jut eszébe mosolyogni meg kedveskedni.

Szerintem szánalmas volt a csaj viselkedése.

2013. márc. 26. 14:52
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
A pénztáros viselkedése, lehet, hogy szánalmas, de a kérdezöé biztosan beteges.
2013. márc. 26. 14:56
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok házisárkány meg betegesen féltékeny, de egyre jobban unom már ezt. Nemrég étteremben voltunk, elmentem mosdóba, mikor visszajöttem, a párom mondta, hogy a pincércsaj kérdezte, hogy a barátnője vagyok e vagy valami rokona esetleg. Akkor van tőlünk nem messze egy kis presszó, ahova néha bementünk eddig 1 üdítőre vagy 1 kávéra, aztán a párom múltkor azzal jött haza, hogy bement munka után kávézni, aztán üres volt az egész hely, a kb. 45! éves elvált pultos csak (aki amúgy nem 100as teljesen) a szó szoros értelmében rámászott, csak a párom kicsit kiosztotta meg ott hagyta, azóta be se megyünk oda. A munakhelyéről volt egy nő, aki ugye munka miatt tudta a telefonszámát és esténként mindig sms-eket írt a páromnak, hogy lehetne valami köztük, meg célozgatott, hogy miért nem dob ki engem. És már annyira unalmas, hogy akárhova megyünk ez megy. Hihetetlen, hogy egyes nők nem fogják fel, ha valakinek van barátnője. És akkor ne legyek lassan tényleg házisárkány...
2013. márc. 26. 15:01
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
biztos ronda vagy
2013. márc. 26. 15:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Most jól értettem? A párod direkt elmeséli neked, hogy ki hogy mászott rá? Mondjuk tekintettel lehetne rád, főleg ha ez téged zavar.

Amúgy elhiszem, hogy ez idegesítő. Nyílván jóképű a párod és szerelemben háborúban mindent szabad... erre nincs ráhatásod. Ezt az állapotot el kell hogy fogadd. A lényeg hogy ha bízz a partneredben! Ha az megvan, akkor nincs miért aggódnod.

2013. márc. 26. 15:14
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen, elmeséli, mert én jobb szeretem tudni ezeket, mint hogy mástól halljam vissza a dolgokat, vagy esetleg másvalaki már máshogy adja elő és ebből legyen gond.

Tudom, hogy nem kellene ezzel foglalkoznom, de ne mondja nekem egy nő se, hogy ők gond nélkül elfogadnák ezt.

2013. márc. 26. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, az egy dolog, hogy pofátlanság, ha valaki flörtölni próbál a pasiddal, ha ott vagy, de ha ő ezt nem viszonozza, akkor semmi probléma.

De nem értem, hogy miért zavar ennyire. Vagyis sejtem, gondolom félsz, hogy egyszer majd olyan nő próbálkozik a pasidnál, aki esetleg jobb nálad, és megfordul a párod fejében, hogy elhagy. Vagy alapvetően is látja, hogy mennyi lánynak bejön, és lehet inkább kalandozna még picit.

De tudod, ha azt akarod, hogy helyes pasi legyen a párod, akkor ez ezzel jár, el kell fogadnod, nem tudsz ellene semmit se tenni.

Viszont a hozzáállásoddal hatalmas problémák vannak. Elmesélem, hogy hogy volt ez az előző kapcsolatomban: 4 évig voltam együtt a barátommal, azt szögezzük le az elején, hogy ő nem éppen egy helyes srác, engem viszont mindig is körberajongtak a férfiak. Ő ezt sose tudta elviselni, ugyanilyen dolgokon problémázott, mint te, ha véletlen kiejtettem a számon egy srác osztálytársam, vagy később egyetemi csoporttársam nevét, már kiakadt, hogy jaj biztos az is hajt rám... Meg igazából bármikor egyedül hagyott mert épp elment wc-re, tuti hogy mindig odajött hozzám egy pasi bepróbálkozni, mint a barátodhoz is, sokszor odajöttek idegenek az utcán, hogy gratuláljanak neki, hogy milyen szép barátnője van,stb... és ezeken mindig hisztizett utólag. Pedig szerinted én tehettem róla? Nem!

Befolyásolt bármit abban, hogy én őt szeretem? Nem.

De ő ezt képtelen volt megérteni. Nagyrészt azt hiszem ebből fakadt az, hogy szakítottunk, én nem tudtam már így élni.

Szerintem érdemes lenne teljesen máshogy hozzáállnod ehhez az egészhez, mert a párodnak előbb-utóbb elege lesz ebből. Nem kell másokkal törődni, igen, megkaphatna még sok lányt, bizonyára ezt ő is tudja, de veled van, téged akar.

Van egy csomó pasi, aki valljuk be senkinek se kell, na olyan srác mellett nem kéne attól tartanod, hogy ráhajtanak a nők, vagy esetleg mást választ, mert ha akarna se tudna mást választani.

A barátodnak meg lenne rá az esélye, és mégis téged akar.

Nem jobb ez így? Inkább legyél büszke magadra, és arra is, hogy ő a párod, ne pedig játszd a hisztis barátnőt, aki köszörüli a torkát, meg hasonlók. Egy önbizalommal teli nő sose tenne ilyet, hanem bízna annyira a párjában, hogy nem kéne ilyen kis jeleket adnia...

21L

2013. márc. 26. 15:48
 18/21 A kérdező kommentje:
17-es: Igen, teljesen igazad van, nagyon jól látod a helyzetet. Az a baj, hogy az előző párom megcsalt, meg magamban nem bízok annyira, és ezek miatt ha akarom ha nem, rosszul vagyok ha valaki megpróbál rányomulni, mert mindig azt nézem, hogy ez a csaj ebben jobb nálam, az meg abban. Minden ilyen alkalom után megfogadom, hogy ez volt az utolsó kiakadásom, aztán sajnos mégsem :(
2013. márc. 26. 16:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy megértelek, nekem is volt féltékeny korszakom, de a jó hír az, hogy ki lehet belőle gyógyulni!! :)

Csak tényleg alapvetően az egész gondolkodásmódodat meg kell hozzá változtatni.

Gondold át, hogy a párod miért szerethet vajon téged, mi az, ami benned megvan, másban pedig nincs.

Amikor arra gondolsz, hogy valaki jobb nálad, olyankor mit gondolsz,mi az , amiben jobb? Ha valamilyen tulajdonság, azon lehet mondjuk változtatni, ha azt te olyan pozitív dolognak látod valakin, hogy szívesen lennél te is olyan...

ha pedig külső, hát, a világ tele van gyönyörű nőkkel, ez tény. Szóval a külsőre eléggé felesleges féltékenynek lenni, mert bárkinél lehet szebbet találni. A lényeg az, hogy magadhoz képest legyél szép, találd meg a stílusod, milyen ruha áll jól, milyen smink...stb

Ha pedig látod, hogy próbálkoznak a barátodnál, akkor pedig csak mosolyogj ezen egyet (tudom, ez nehéznek hangzik, mivel legbelül ez nagyon rossz érzés) és akkor látja az adott csaj, meg a barátod is, hogy benned semmi kétely nincs afelől, hogy az a másik csaj tuti nem érdekli őt. Ez jól fog esni a barátodnak, hidd el. És utólag akár meg is jegyezheted a barátodnak, hogy: hmm láttad az a csaj hogy nézett rád? Tuti bejöttél neki, dehát meg is értem, nekem van a világon a leghelyesebb barátom! (vagy bármi ilyesmit mondhatsz, gondolom amúgy is így gondolod, nem baj, ha néha mondod is ezt neki ;) )

Szóval csak lazán! Ez tuti jót fog tenni a kapcsolatotoknak szerintem.

2013. márc. 26. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Néhány választ is elolvastam. A 2-esnek adok igazat.

34/N

2013. márc. 26. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!