Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek ezt komolyan kérdezem tőletek, miért jöttök állandóan ezzel a gyúrd ki magad baromsággal?
Nem tudom mi a bajod. A nőket inkább a karbantartott,kidolgozott test vonzza,aminek az eléréséhez nem árt sportolni.Nem kell kondizni,lehet futni vagy úszni,akármi.A sporttal kiteljesítheted önmagadat.
Egy csapott vállú,pocakos testre nehéz önbizalmat szerezni.
én nem kifejezetten a gyúrásra,hanem általában a sportolásra biztatom a srácokat. hogy fut,judozik,kosarazik vagy focizik az teljesen mindegy.
épp az a lényege,hogy ha már eleve szerencsétlennek és csököttnek érzi magát,legyen valami az életében,ami megerősíti testileg-lelkileg. vesztenivaló nincs,de sokat nyerhet.
Szerintem nem ezen múlik hogy lesz e valakinek barátnője.
Egyik haverom nagyon vékony és mégis volt már pár barátnője, olyan is aki szemmel láthatóan jobb erőben volt mint ő.
Én is vékony vagyok de nekem nincs barátnőm.
Azok mondják hogy gyúrd ki magad akik gazdagok és időmilliomosok.
Ameddig iskolás voltam addig volt idő ilyenre, 1 évig kondiztam is. Pénzem nem nagyon volt rá úgyhogy abbahagytam.
Ha dolgozok akkor van rá pénzem de fáradt vagyok és nincs rá időm se. Ha nincs munkám akkor van rá időm meg energiám csak pénzem nincs.
A férfiak többsége sem azt várja el a nőktől hogy edzettek legyenek.
Az edzett férfinek nem az edzett nő a párja, hanem a csinos, nőies nő.
Az állatvilágban is az erő dominanciája él és mi a férfi-nő kapcsolatok szempontjából is állatként viselkedünk. Ez most nagyon izomagyasan hangzik, de értsd a lényeget. Bármelyik kultúrában jársz, a Föld bármelyik pontján a múltban vagy a jelenben, az erősebb mindig több nőnek tetszik.
Azért zárnál be helyeket, hogy mindenki olyan legyen, mint te? Ez nem túl barátságos dolog.
A testi és a szellemi magasság két külön dolog, de nem elválasztható. Lehet valaki testileg kigyúrt, ha lélekben nyámnyila, ugyanúgy kevesebb esélye van, mint fordítva, ha valaki személyiségében bátorságot, dominanciát és határozottságot sugároz, de testileg ezt nem adja vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!