Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek ezt komolyan kérdezem tőletek, miért jöttök állandóan ezzel a gyúrd ki magad baromsággal?
12:36
Szórakozóhelyeket bezárhatod, edzőtermeket ne. Nem mindenki azért gyúr mert izmos akar lenni és ettől várja a csajok seregét.
Én pl azért edzem mert kell az erő és a kitartás a munkámhoz.
Bocsánat,de megint kezdődik a hülyeségek osztása..
Először is milyen jogon akarnál te minden edzőtermet bezáratni? Mert neked nem tetszik? Nekem nem tetszik a foci,rögtön zárassak be minden stadiont? Ez egy hobbi,szenvedély,mint például másnak a tánc,gyűjtés stb.
A legtöbb ember magáért edz,nem a nők miatt.
Aki pedig azt mondja,hogy a kondis izomzat semmire sem jó,az olvasson utána,ne beszéljen baromságokat mindenféle tudás nélkül.
Mi a fenéért lenne kötött izomzat? Évek óta kondizok,edzésenként 10 percet nyújtok,és sokkal jobb a hajlékonyságom és az ízületeim mint sok ismerősömnek.
Légyszíves,mielőtt elkezdenétek osztani az észt valamiről,legalább olvassatok utána.
Korábban leírtam egy hasonló kérdéshez a válaszomat, bemásolom ide is:
Elsősorban azért hasznos, mert sikerélményt ad, megtanít célokat kitűzni, küzdeni, ami az élet más területein is hasznos. Másrészt a rendszeres edzés pozitívan hat a mozgáskoordinációra, a testtartásra, ami pedig visszahat a lelki állapotra és így a kisugárzásra. Az, hogy idővel jobban is néz ki a kondizástól valaki, az már csak hab a tortán.
Azt még hozzátenném, hogy nem feltétlenül muszáj gyúrni, lehet saját testsúllyal is edzeni (street workout, fegyencedzés), azzal is szép eredményeket lehet elérni. Érdemes pl. rákeresni a Bar Brothers oldalára Facebookon.
Komolyan, én meg sosem értettem, hogy minek jönnek nekem a fogyjak le témával, ha hapsit szeretnék... volt önbizalmam, de valahogy lesz*rták a hapsik...
Nem kell totál kigyúrni magad, amúgy sem könnyű, de nem árt kondit szerezni, hogy ne nézz ki úgy, mint egy 6 éves kisfiú.
Amióta lefogytam, van alakom, formám, tartásom, hihetetlen rögtön nem vagyok kikosarazva és nyalnák vissza magukat azok, akik anno lepattintottak... pedig lelkileg ugyanaz vagyok: vicces, kedves lány, csak soványabb verzióban...
konditermek bezáratása?? Úristen....
Bár én lány vagyok, és tetszenek a vékony/szálkásabb fiúk is, de én magam szeretek edzeni,és igen,kondizom is. Aludni sem tudnék, ha nem sportolnék, engem jó érzéssel tölt el, hogy nem otthon meresztem a seggem...
Valahogy a sportos fiúk azért tetszenek jobban a lányoknak (sokaknak nem az összesnek)!, mert azt mutatja, hogy ezek a fiúk kitartóak, és ez egy férfias tulajdonság. Nem tudnék járni egy sportot teljesen mellőző emberrel, bocsi...És nem az agyongyúrt fiúk mellett állok ki, csak a sport mellett!! És veled van a baj, ha a kondizást valami média által sugallt fertőnek tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!