Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan tudtok elviselni egy állandóan mindenért nyavalygó, hisztis pasit?
Figyelt kérdés
Csak mert én 5percig beszéltem egy ilyennel, és már kinyomtam.2013. febr. 19. 13:13
4/15 anonim válasza:
Kinyomtad? A szemét?:D
Amúgy én sem bírnám elviselni.:)
5/15 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok a hisztis pics ákkal.☺
6/15 anonim válasza:
vá, anyuci kisfia az ilyen... lapátra vele
7/15 anonim válasza:
ugyanilyen csajokkal se tudok beszélni, a hiszti mindkét nemnél ugyanakkora gáz
9/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Tetszik a kérdés, csak semmi konkrétum nincs, hogy miért viselkedik így. Te váltod ki a viselkedéseddel? Bár én csak olvasok, de így elég egyoldalúnak tűnik. Ha írnál valamit könnyebb lenne válaszolni. Ő jobban szeret, Te meg nem annyira? N
10/15 A kérdező kommentje:
Most beszéltünk először. De állandóan ezeket kellett hallgatnom:
Délben mondja, jajj, de álmos vagyok, ezt-azt kellene csinálnom, de nincs hozzá kedvem, és ezt nyavalygó hangon bővebben ki is fejti.
Minden alap dologra azt mondja, jajj de ügyi vagy. Normális kérdésemre nem igazán tudott válaszolni, önálló gondolat hiánya.
Megkérdezte hogy nincs-e traktorom, csak mert neki pár kilómétert kellene azért utaznia, de nincsen hozzá kedve.
De a legkiakasztóbb, hogy gügyögve beszél. Stb...
2013. febr. 19. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!