Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban csajoknak szól a kérdés: mit gondolnátok, mi jutna rögtön az eszetekbe, ha?
..az egyetemen -amelyikre Ti is jártok- mindennap látnátok egy 18-19 éves srácot, aki nap mint nap autóval jelenik meg (mondhatni felső kategóriással, de nem sportautó, hanem elegáns, diplomata autó) elegáns öltözetben?
Mi lenne a benyomás? Mit gondolnátok?
- Nem is feltételeznétek, hogy a srác egyedül, szülei segítsége nélkül vette és tartja fönn ?(mert mondjuk szüksége van rá..)
ma 17:48: Amikor valaki azt gondolja, hogy vélhetően a szüleid fizették a kocsidat, ők is csak abból indul ki, amit tapasztalt.
Ugyanaz.
Előítéletesek veled az emberek? Lehet.
De te is az vagy velük. Nincs miről beszélni.
Nah. Ők max azt tapasztalták, hogy kocsim van. Mert ennyit tudnak. :)
Az én részemről nézve viszont azt tapasztalom, ahogy néznek, reagálnak.
Én nem vagyok előítéletes. :)
Nemtudok róla, hogy bárkit is megbélyegeznék, mert mondjuk nincs autója.
Igen te is legyél napraforgó aki a többiek véleménye alapján megy és éli az életét.
Már ha igaz a történet, és te vetted és tartod fent a kocsit akkor sincs senkinek semmi köze hozzá. Ha szüleid vették és fizetik szintén nincs semmi közük hozzá.
"Én nem vagyok előítéletes. :)
Nemtudok róla, hogy bárkit is megbélyegeznék, mert mondjuk nincs autója."
Á, dehogy vagy előítéletes. :) Csak éppen fiúk ne nagyon írjanak, mert irigyek. Egy fiú, aki például szívesen válaszolt volna, lehet, hogy tökre megbélyegezve érezte magát, mert egyből azt feltételezted róla, hogy irigy.
Bár ahogy ismerem a srácok többségét, pont lesz@rják, hogy minek nevezed őket.
Figyelj, itt nincs miről beszélni. Elvársz olyan dolgokat az emberektől, amelyet saját magadtól nem. És még tagadod is. Más szemében a szálkát megtalálod, a sajátodéban a gerendát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!