Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban csajoknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban csajoknak szól a kérdés: mit gondolnátok, mi jutna rögtön az eszetekbe, ha?

Figyelt kérdés

..az egyetemen -amelyikre Ti is jártok- mindennap látnátok egy 18-19 éves srácot, aki nap mint nap autóval jelenik meg (mondhatni felső kategóriással, de nem sportautó, hanem elegáns, diplomata autó) elegáns öltözetben?

Mi lenne a benyomás? Mit gondolnátok?

- Nem is feltételeznétek, hogy a srác egyedül, szülei segítsége nélkül vette és tartja fönn ?(mert mondjuk szüksége van rá..)

2013. márc. 26. 14:12
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Napközben sok dolgom van és a mobilitás nálam elsődleges.

Illetve nem tudom megérteni sem fölfogni, hogy az emberek miért skatulyázzák be az embereket és miért viselkednek így.

Tulajdonképp előítélet.

2013. márc. 26. 14:25
 12/42 anonim ***** válasza:
Mindenki a tapasztalatai alapján ítél. Nem csak embereket, helyzeteket is. Mivel általában a nappali egyetemisták ha dolgoznak se keresnek sokat, így természetes, hogy a korábbi tapasztalatok alapján úgy ítélik meg, hogy nem te vagy a kivétel. Az ember olyan, hogy elfogadja, hogy vannak kivételek, csak nem azokra asszociál első körben.
2013. márc. 26. 14:35
 13/42 A kérdező kommentje:

Viszont ez nekem nagyon kellemetlen.

Sosem voltam az a menő gyerek, mindig kihúztam magam mindenből. Igazából ami érdekelt, az a hobbim és a tanulás. A kettő ötvözetében láttam a kivezető utat; legalábbis anyagilag mindenképp.

Nemsok szabadidőm van, sokat dolgozom az egyetem mellett. Igazából kisebben kezdtem, a cél a szüleim segítése volt.

Viszont kinőtte, kiforrta magát a vállalkozásom és mára már egy jólmenő cégnek számít. Ezért én megdolgoztam, rengeteget ültem Péntek este-éjjel az íróasztal előtt lámpával, mikor mások bulizni mentek. Igaz, amúgy sem vettem volna részt ilyenekben..

Nemhiszem beskatulyázást érdemel egy ilyen ember.

2013. márc. 26. 14:41
 14/42 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen területen dolgozol?
2013. márc. 26. 14:50
 15/42 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy emiatt beskatulyázna téged bárki, vagy legalábbis az értelmesebbek biztos nem.

De még az is, aki le se sz@rja (már elnézést) hogy honnan a kocsid, ha megkérdezed tőle, biztos arra fog tippelni, hogy a szüleidtől. A te eseted ugyanis a kivétel. Ha ezt elmondod neki, akkor pedig elfogadja.

Most ez pont olyan, mint ha jönnék az utcán két teli szatyor kajával. Szerintem az emberek 99%-a arra gondolna, hogy biztos bevásároltam. Holott közben nem bevásároltam, hanem mondjuk kaptam az ételt. Ez skatulyázásnak számít?

2013. márc. 26. 14:52
 16/42 anonim ***** válasza:
Ez nagyon is jó! A szuleim is ilyen embert képzelnek el mellém. Remélem tobb is van beloled!:)
2013. márc. 26. 14:53
 17/42 A kérdező kommentje:

Természetesen. Vállalkozásom van, kevés(?) alkalmazottal.

A bevásárlós példa azért nem tetszik, mert közhelyes.:)

Szerintem nem hozható párhuzamba a két dolog ..

Egyébként nem, nem szoktam szóba sem hozni ilyen témákat. Alapból sem, de nemigen szokott alkalom sem lenni rá, hogy pl. váltsunk pár mondatot. A fiúk, akik pl. tankörtársaim irigynek mondhatóak, nemnagyon beszéltünk még. A lányok, de még az 'ismeretlen' csajok is teljesen úgy reagálnak, hogy inkább fölöslegesnek tartom a szóbeszédet.. Egyértelmű jelüket mutatják a megvetésre, a lenézésre..

2013. márc. 26. 15:00
 18/42 anonim ***** válasza:
Mert nem ismernek. Egy fiú akit sokáig nem érdekel(t) a társaság, nem volt ott a bulikon, szinte semmit sem tudni róla. 19évesen saját vállalkozás nem kis dolog, ijesztő lehet számukra hogy te mennyivel felnőttebb életet élsz.
2013. márc. 26. 15:59
 19/42 A kérdező kommentje:
És ez indok arra, hogy beskatulyázzanak ?:)
2013. márc. 26. 17:00
 20/42 anonim ***** válasza:

"A bevásárlós példa azért nem tetszik, mert közhelyes.:)

Szerintem nem hozható párhuzamba a két dolog"

Miért nem?

Mondhattam volna mást is. A lényeg, hogy van egy általános tendencia és mindenki ebből indul ki. Mert az ember ilyen. Mindig a jellemzőbb jut előbb eszébe, mert így nagyobb az esélye, hogy jól tippel.

Amíg ez nem ér hátrányosan és nem billogoznak meg, nem tudom, miért baj.

2013. márc. 26. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!