Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban csajoknak szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban csajoknak szól a kérdés: mit gondolnátok, mi jutna rögtön az eszetekbe, ha?

Figyelt kérdés

..az egyetemen -amelyikre Ti is jártok- mindennap látnátok egy 18-19 éves srácot, aki nap mint nap autóval jelenik meg (mondhatni felső kategóriással, de nem sportautó, hanem elegáns, diplomata autó) elegáns öltözetben?

Mi lenne a benyomás? Mit gondolnátok?

- Nem is feltételeznétek, hogy a srác egyedül, szülei segítsége nélkül vette és tartja fönn ?(mert mondjuk szüksége van rá..)

2013. márc. 26. 14:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
És miért közhelyes? Még soha nem hallottam sehol.
2013. márc. 26. 17:04
 22/42 A kérdező kommentje:

Mert teljesen más értékű egy bevásárlás és egy autó a fenntartási költségeivel együtt. :)

Bevásárolni azért a legtöbb ember tud. - korombeliek, akár egyetemisták -

2013. márc. 26. 17:08
 23/42 anonim ***** válasza:

ma 17:08:

Úgy néz ki, fogalmad sincs, mi volt a lényege annak, amit írtam.

2013. márc. 26. 17:12
 24/42 A kérdező kommentje:

De most a való élet nem tippmix, hogy a valószínűbbnek tűnő eseményt tartom a biztosan bekövetkező eseménynek. Azaz, hogy 'csak' 18-19 a srác, így 99%, hogy a szülei érdeme, ezért ez biztos.

Ezt hívják előítéletnek ..

2013. márc. 26. 17:14
 25/42 anonim ***** válasza:

ma 17:14:

Dehogynem, a való élet sokszor tippmix, a legegyszerűbb dolgoktól a bonyolultabbakig is segíthet, ha a feltételeinkre, a legvalószínűbben bekövetkező dolgokra hagyatkozunk. Az ősidőkben kifejezetten a túlélést segítette, és bizonyos helyzetekben most is hasznos.

Az előítélet kicsit más, bár nyilván ebből indul ki. De abból, amit itt neked mondtunk, nincs semmi ítélet. Legalábbis részemről én nem ítéllek meg, hiába nem az az első gondolatom, hogy 19 évesen önerőből tartasz fent egy felső kategóriás gépjárművet. Ettől nem leszel se jobb, se rosszabb.

De az emberi agy ilyen. Feltételekbe bocsátkozik. Ez van, fogadd el.

2013. márc. 26. 17:24
 26/42 A kérdező kommentje:

'.. Az emberi agy ilyen.'

Nagyszerű. Általánosítás jelen.

Szerintem létezik olyan emberi agy, amelyik nem ilyen.

2013. márc. 26. 17:26
 27/42 anonim ***** válasza:

Biztos létezik, nem tudom.

De most tudtommal általánosságban beszélünk.

Te is általánosítasz, amikor azt írod, hogy előítéletesek veled az emberek.

2013. márc. 26. 17:33
 28/42 anonim ***** válasza:

Sőt, éppen hogy előítéletes vagy te is. Eleve úgy kezdted, hogy inkább lányok írjanak, mert a fiúk irigyebbek.

Tessék. Előítélet a te billentyűd alól.

Ezek után elvárnád, hogy mások nemhogy előítéletekbe, de még csak ártatlan feltételezésekbe se bocsátkozzanak veled kapcsolatban?

Szálkák és gerendák, ugye? :)

2013. márc. 26. 17:47
 29/42 A kérdező kommentje:

Nem. Én arról számoltam be, amit tapasztaltam. :)

Azért a kettő nem ugyanaz.

2013. márc. 26. 17:48
 30/42 A kérdező kommentje:

És igen, előítéletesek velem az emberek. Egyértelmű jeleket adnak ennek tudatására, amik természetesen nem esnek jól. Fogalmuk sincs, hogy ezért én dolgoztam meg, nem a szüleim.

Igazából ha akarnának, sem tudnának ilyen színvonalat biztosítani ..

2013. márc. 26. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!