Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy fiú részeg akkor igazat mond? Vagy úgy viselkedik ahogy józanul tenné de esetleg nem mer?
Én részegen irtó nagy hülyeségeket beszélek.Avagy lehet,hogy tényleg szuperhős vagyok aki tud ugrálni a padokról...
Ezen még nem is gondolkodtam.
Szerintem ez a "részeg ember az őszinte ember" elég nagy butaság. A részeg ember inkább csak az érzelmileg jobban felfokozott állapotban lévő, szókimondó, hülyeségekre jobban kapható, szexuálisan túlfűtött ember :D
Ahogy látom a srác nem egy főnyeremény, van barátnője de mellette többeknek udvarolgat... szóval szerintem jobban jársz nélküle.
22N
Ja, látom te beleszerettlé, gondoom egy jóképű, magas szuper fiúról van szó, mert, ha ronda lenne egy lánynak sem kéne, hiába is mosolyogna oylan szépen, akkor lenyomiznátok meg kigúnyolnátok, megaláznátok, ahhoz úgyis értetek ti kegyetlen, szívtelen lányok.
Csak, megakar dugni, ahogy a többi csajt is, de meg is érdemlegd, hgoy kihasználjon.
van barátnője, így aztán ezt el lehet felejteni
nem tudom hány éves vagy, de keressél már egyet akivel lehetsz, mert ez messze van az igazitól, amit úgy bele is képzelsz, mert Te bele estél N
19:28
Egyáltalán nem az a nagyon jó pasi engem nem az érdekel egy srácban és tudd meg hogy én még egy srácot nem gúnyoltam ki azért mert nem néz ki jól..Mert nem tehet róla..Szóval előbb ismerj meg aztán ítélkezz..Semmit sem tudsz róla úgy hogy inkább fogd be a szád...És felőlem lehet akármilyen jó pasi ha olyan bunkó mint te!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!