Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A részegek igazat mondanak?
Ezzel a részeg ember mindig igazat mond dumával csak óvatosan, részegen ugyanúgy tud hazudni az ember...Sőt. :)
A részeg emberekről tudni kell, hogy elég érzelmesek amikor az alkoholos befolyás azon szakaszában vannak. Azt tanácsolnám józanul beszéld meg vele.
nem lehet így általánosítani
életem legnagyobb hazugságait részegen követtem el, mert tudtam, hogy úgy is elhiszik, mivel pont azt hitték, hogy a részegek igazat mondanak
Amit ő mondott, az igaz volt szerintem, tehát bejössz neki.
Viszont a részeg ember nem mindig őszinte, inkább meggondolatlan.Tehát, ha a fejében van valami, amit már sok ideje nem mond el senkinek, mint pl. ebben az esetben is, lesz*rja, hogy mi lesz, bevallja és kész, viszont van a másik oldal, amikor mondjuk elhagyja a barátnője és mindenféle r*bancnak és k*rvábak elmondja, akkor valójában hazudik, mert nem gondolja így, csak az indulata miatt mondta.
nem feltétlen, csak hihetőbben adják elő mert jobban átélik amit mondanak.
nincs más csak kérdőjel a billentyűzeteden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!