Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondanak a férfiak sokmindent, amit nem is gondolnak komolyan?
Pl ha az összes duma 1%-át is veszi csak komolyan a csaj az is sok . Sokkal jobb lenne az ,ha kerülnék a szédítést . Ha meg csak ágyba akar vinni akkor mondja meg egyenessen . Nagyon máshogy kattog a női meg a férfi agy .
Most jól le lehet hülyézni ,mert ilyet kiírtam .
Csak akkor a szegény szerencsétlen nő tudja ,hogy hányadán is áll a dolog . Szerintem így is lenne siker . Tessék megmondani tetszel , kívánlak , le akarok feküdni veled a többit meg majd meglátjuk és pont .
A nem naív csaj is hajlamos legalább egy picit elhinni a sok sóderból ,mert szegényke reménykedik ,hogy legalább egy morzsa igaz az egészből .
Azért arra kíváncsi lennék :D
Azért fel lehet ismerni ki az aki csak a szexre hajt,és ki az aki komolyabban gondolja a dolgokat.
Hát van aki a szédítést mesterfokon műveli , és nem átlátszóan csinálja . Aztán telik az idő és a csaj meg bekajálja ,hogy fú mégis valahogy különleges ő ennek a pasinak , pedig nem , vagy nem olyan nagyon .
Áh csak nekem vannak ilyen vizióim,hogy korrekt módon kell viselkedni .
Nem csak neked vannak ilyen vízióid.
Szerintem is normálisan kell viselkedni.
De aki átakarja vágni az embereket így is átfogja vágni.
Én 13 évesen odamentem egy lányhoz, hogy le akarok vele feküdni, meg járni, és kiröhögött. Később nyomattam a hanta meséket, és - lám!
Hirtelen lefeküdtek velem!
Na erről van itt szó. A legtöbb nő - főleg fiatal korában - azt sem tudja, mit akar, és igencsak befolyásolható a mesék által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!