Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondják meg a lányok nyíltan, hogy mit gondolnak egyes fiúkról?
Annyit magamról, hogy totálisan sikertelen vagyok a lányok terén. Mivel alig volt barátnőm és a szüzességemet is csak 25 évesen sikerült elvesztenem, ezért a gondolkodásom elég abnormális lett. Korábban rendre megkaptam a "te nagyon értékes vagy, nagyon jó ember vagy" cimkéket. Ezeket tudomásul vettem,bár boldogabb nem lettem tőlük. Míg mostanában, mikor nőismerősökkel beszélgettem, szóba került a tartós kapcsolat,házasság, stb... Én elszóltam magamat, hogy nem hiszem, hogy kihagynék egy alkalmat, ha valaki felkínálná magát, erre megkaptam, hogyy egy utolsó disznó, plussz egy lúzer vagyok, stb...
Ugyanazoktól, akik korábban a jó és értékes ember kezdetű szöveggel jöttek. Ez rendben van,de korábban miért dícsértek? Vagy úgy gondolták, hogy aki nem egy partyarc, annak nincsenek is vágyai? Jobban örültem volna neki, ha mindezt korábban is elmondják és akkor legalább tisztán láttam volna a helyzetemet. Miért nem mondták el régebben, hogy csak ennyi vagyok, ez egy női szokás?
elmondják csak nem a fiúnak face to face hanem a barinőikkel beszélnek ki mindenkit.
nekem sok ismerősöm besúgók segítségével csajozott be. kell egy BARÁTnő aki benne van minden ilyen csajcsapatban meg pletyókban naprakész.ő szállítja az infókat hogy melyik csajnak melyik fiú jön be melyik pedig nem-és így el lehet indulni úgy hogy tuti nem lesz pofáraesés vagy elvesztegetett idő.az ilyen lányok olyan jól leadják a drótot hogy az ember aki azt hitte hogy tök semleges x és y lánynak is megtudja hogy x bele van zúgva y viszont visszataszítónak tartja
szelesoldier te nem vagy ugyanabban a helyzetben mint a kérdező. kertelések nélkül:te akkor vágod gerincre a csajodat amikor akarod. a kérdezőt nagyívben lesz@rják a lányok de ha malac dolgokra gondol akkor máris ő a szemét...
a lányok valamiért mindig attól várják el a több tiszteletet akiknek semmit sem adtak cserébe hogy ugymond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!