Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a lányok a gitáros fiúkról?
Konkrétabban, kire milyen benyomást tesz egy arc, aki felszáll a villamosra, gitárral a hátán? Jóképű, rosszképű, ezt képzeljétek el ti.
Valamint, milyen, ha egy fiú gitározik? Bejön a lányoknál? Vagy az nem menő, mer\' hangszer, és fúj hangszer.
Még egy: elektromos gitár, akusztikus, kinek melyik a szimpibb, lányok körében, MÉG MINDIG. :))
Nem, nem azért gitározom, mert esetleg jól megbámulnak vele a csajszik. Csupán kiváncsiságból kérdem.
Sz.tem a gitáros fiúk cukik :)
De ne az elektromos legyen hanem az a másik...az az igezi..nah az viszi a pálmát ;)
Én egy időben rettentően vonzódtam a gitáros fiúkhoz, életem egyik legnagyobb szerelme egy basszgitáros volt. rajta kívül is volt már basszeros barátom.
hiába no, a basszgitár szól a legjobban:)
amúgy alapvetően szeretem, ha egy srácnak van vmi értelmes, kreatív hobbija. a hangszeren való játszás pedig pont ilyen.
Ó, én imádom őket, jó sok plusz pontot jelent, ha gitárral a kezében/hátán látok meg egy fiút.
Az akusztikus kicsit romantikusabb számomra, az elektromosról egy kis vadulás jut eszembe, de minkdettőt imádom.
Hát akkor ezek után gyakrabban járkálok majd be vele. :)
Gondoltam, hogy az akusztikus többeteknek jöhet be, mert romantikusabb, meg nyugisabb, stb. :)
Köszi a válaszokat. Egyelőre akusztikusozom.
Hát engem egy gitározó pasi látványa nem tud izgatni, már bocs. Sőt se hegedű, se zongora, semmi ilyesmi.
Vállukon gitárt cipelő pasikról az utcazenészek jutnak eszembe, ami egyáltalán nem pasis.
A hosszú haj pedig a csúcspont, tehát ennél gusztustalanabb dolgot nem is láttam. Egy pasinak rövid haja legyen, akár tar kopasz! Ne nézzen ki úgy mint egy emos majom, vagy egy rocker állat.
Na ennyit erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!