Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a lányok a gitáros fiúkról?
Figyelt kérdés
Konkrétabban, kire milyen benyomást tesz egy arc, aki felszáll a villamosra, gitárral a hátán? Jóképű, rosszképű, ezt képzeljétek el ti.
Valamint, milyen, ha egy fiú gitározik? Bejön a lányoknál? Vagy az nem menő, mer\' hangszer, és fúj hangszer.
Még egy: elektromos gitár, akusztikus, kinek melyik a szimpibb, lányok körében, MÉG MINDIG. :))
Nem, nem azért gitározom, mert esetleg jól megbámulnak vele a csajszik. Csupán kiváncsiságból kérdem.
2009. márc. 18. 21:12
21/33 anonim válasza:
Nekem van akusztikusom, de nem tudok rajta játszani. Néha majmolok vele. :D
22/33 A kérdező kommentje:
Miért nem tanulsz meg? :)
2010. febr. 2. 21:23
23/33 anonim válasza:
nemgondolok róluk semmit, egészen addig amíg megnem ismerem.
most az h gitáros az nemjelent semmit.
24/33 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha egy fiú gitározik, már csak azért is, mert a barátom és én is gitározunk... :))
25/33 anonim válasza:
Én imádom őket, számomra nagyon vonzó. :)
26/33 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Miért nem tanulsz meg? :)
Majd ha idő lesz rá. Nyáron vettem, de alig volt még a kezemben. :/ De biztonságban van a tokjában és harapok, ha bárki babrálja. :)
27/33 anonim válasza:
en basszusgitározok. tömegközlekedésen nem bámultak meg még emiatt. még a bárányka miatt aki a tokon ott lebzselt. inkább arra figyelek hogy a gitár épen megússza a fel és leszállást...:D:D
28/33 anonim válasza:
hááát nekem nagyon bejönnek a gitáros srácok.. sőőőt :P Amúgy az elektromos gitár inkább, az akusztikus gitáron játszók is szimpik, de az elektromos hogy is mondjam, vagányabb:) Én mindig megbámulom a gitáros pasikat.. ha még jóképű is... :P
29/33 anonim válasza:
én basszerozok, szóval nekem meszeltek, még jó, hogy vokálozok, így észreveszik, hogy vagyok xD... amúgy 14 éves 'mindengitároscuki' 3,14csákat egy üres tokkal is fel lehet szedni...
30/33 anonim válasza:
Általában szeretem őket, a barátom is gitározik és én énekelek a zenekarukban tehát szerintem cukik.. kivéve az a srác akivel egy anárnál tanultam:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!