Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a lányok a gitáros fiúkról?
Konkrétabban, kire milyen benyomást tesz egy arc, aki felszáll a villamosra, gitárral a hátán? Jóképű, rosszképű, ezt képzeljétek el ti.
Valamint, milyen, ha egy fiú gitározik? Bejön a lányoknál? Vagy az nem menő, mer\' hangszer, és fúj hangszer.
Még egy: elektromos gitár, akusztikus, kinek melyik a szimpibb, lányok körében, MÉG MINDIG. :))
Nem, nem azért gitározom, mert esetleg jól megbámulnak vele a csajszik. Csupán kiváncsiságból kérdem.
Én elég komolyan űzöm és hordom is magammal, de nekem nem tűnt fel hogy bármiben is több, illetve kevesebb lennék bárki szemében.Lehet én vagyok vak:D?
Mindenesetre szerintem azért valószinüleg nem fognak többen odajönni hozzád mert gitározol/gitárt hordasz magadnál.
De tényleg ha rosszul látom javítsatok ki:DMár máshogy fogok hozzáállni:)
UI.:Tömegközlekedésnél nagyon vigyázz rá!Sok a paraszt.
Azért azt jó olvasni a végén, hogy csak kíváncsiságból kérdezed, mert ha ezért gitároznál, az elég fura lenne... Na mindegy. A kérdésre válaszolva: szerintem ez függ bizonyos dolgoktól. Például én nem fogok isteníteni egy rosszul behangolt gitáron játszó, kvintakkordokat tologató, magát hatalmas rock'n'roll fenegyereknek képzelő srácot, viszont azokat a srácokat, akik tényleg tehetségesek, ötletesek, pontosak, stb., őket viszont elismeréssel nézem. Pontosítok: egy darab ilyen srácot nézek elismeréssel, a barátomat, akit már akkor is ámulattal néztem, amikor még utáltam, mint embert. (ez nem azt jelenti, hogy más srácok tehetségét nem ismerem el, csak azért ez mégis más, ebbe vegyül némi büszkeség is)
Persze gondolom nem minden lány ennyire finnyás, hogy azt várja a barátjától, hogy minimum egy Malmsteen legyen, de én kritikus vagyok ebben a témában, mert egyrészt nem tűröm az igénytelenséget, másrészt sokáig tanultam zenét, elmélettel együtt, és kihallom, ha valami nem illik össze. (ráadásul lehúztam egy évet egy olyan zenekarban, ami egy tanult "zenésznek" maga a Pokol...)
Bocsi ezért a hosszú monológért, csak gondoltam egy szélsőséges vélemény is jól jöhet. :) 16/L
Hangsúlyozom megint, NEM azért kérdeztem, hogy ha már ennyi pozitív válasz jött, az életem további részében csakis gitárral a hátamon közlekedjek. :)
Utolsó hsz.: igen, ezért is istenítik a szólógitárosokat annyira, a ritmusgitáros eléggé a háttérbe szorul. Egyelőre csak tanulok gitározni, nem nevezném magamat nagy tehetségnek (még..).
Rövid a hajam. :)
Gitáros srác... hosszabb haj.... omg, nekem ennél több nem is kell.
18/L
Én 2 éve gitározom, elektromoson és akusztikuson is, de nem igazán vettem még észre, hogy ez miatt jobban buknának a csajok. Néha még pont ellenkezőleg is hat.. Fúúúj rocker meg hasonlók ..
Viszont én imádom csinálni, nem érdekel ki mit mond :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!