A részegek mindig igazat mondanak?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 21:18
1/13 anonim válasza:
Áááhh, szerintem nagyon nem. Én legalábbis ezt tapaszaltam.
2/13 anonim válasza:
szerintem nem igazat, hanem olyat mondunk, amit józanul nem mondanánk ki. Vagyis én pl. tudnék ugyanúgy hazudni is
3/13 anonim válasza:
Nem csak kontrol nélkül mindent kimondanak ami az eszükbe jutt, apám részegen mindig esküdözik hogy ő menyit dolgozik, közben 5 éve az ágyból se kell ki.
4/13 anonim válasza:
Részegen könnyebben kimondják azt, amit igaznak gondolnak!
5/13 doboszoli válasza:
"Borban az igazság!"
Annyiban igaz, -szerintem- hogy az alkohol hatására a magatartási korlátok fellazulnak, és a befolyásolt ember kontroll nélkül mond olyan dolgokat, amit józanul soha nem merne.
Szeretem a jó bort, a jó hangulatot, a mulatást, de a magatehetetlen, idióta részeg undorító!!!
6/13 Phoney válasza:
Nem kell ilyen egyszerűen kezelni az emberi személyiséget.
Az alkohol oldja a gátlásokat.
Ez jelentheti azt, hogy megmond olyasmit, amit józanon nem, de az is lehet, hogy pont az alkoholtól kezd hazudozni.
Azaz NEM.
7/13 anonim válasza:
én néha túl őszinte vagyok néha meg akkora baromságokat beszélek mint a ház! :D tehát nem :)
8/13 anonim válasza:
A titok olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
xD
9/13 anonim válasza:
Ez attól függ , hogy miylen szinten vagy részeg. Egyre gátlástalanabb leszel és olyan dolgokat amiket józanon nem mondanál de nem feltételenül igaz dolgokat. Ez a személyiségtől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!