Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kínai büfékben mi az a hús,...

A kínai büfékben mi az a hús, amit csirkének mondanak?

Figyelt kérdés
Mert hogy nem csirke,az tuti! Teljesen más a hús állaga,olyan puha...értitek. Szerintetek miből van?
2010. nov. 17. 23:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
lehet h szóját ettél igazából.Mellesleg a kínai kifőzdékben órákig áll egy bizonyos pácban a hús,tehát attól is lehet más az állaga.
2010. nov. 17. 23:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
A kínai zugétkezdékben nem ennék a helyedben...nem biztos, hogy a csirke az csirke volt (épp egy másik témában olvastam hogy egy hentes begyűjti a környék összes kóbor macskáját). A nagyobb kínai éttermek rendben vannak.
2010. nov. 17. 23:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
35%
jézusom,szerencsére én még nem ettem ilyen zugkajáldákban..
2010. nov. 17. 23:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 A kérdező kommentje:

nem szója volt.

De ez a tapasztalatom az összes kinai étkezdével kapcsolatban. Gyanus az a csirke...:D

ne ijesztgess második! Remélem nem macsek volt ! XDD

2010. nov. 17. 23:55
 5/17 anonim ***** válasza:
69%

Egy ismerősöm dolgozott egy kínaiban mint beszerző, Tescoban meg Auchanban vásárolta meg a csirkéket.

Egyedi módon vagdossák fel ilyenre és utána sokáig pácolják.

Mivel a kínaiakra is ugyanúgy vonatkozik az ÁNTSZ-vizsgálat mint más éttermekre, elvileg nem adhatnak mást csirke néven (mondjuk más éttermekben is ki tudja milyen romlott csirkéket adnak el meg a Tescos csirke sem egy életbiztosítás, lehet a kóbor macska egészségesebb lenne).

A kis kínaiak sem adhatnának mást, persze amennyi ilyen-olyan törvénykijátszás van Mo-n, ugyan miért éppen a kínaiak ne adnának mást csirke helyett.

(kevésbé károsítanak meg mint a politikusok :D a macska nem mérgező)

2010. nov. 17. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim válasza:
24%
hat ejjjjha nekem is gyanus a kinai csirke tema tuti nem csirke en is gondolkoztam mar ezen vajon mit ehetunk meg ott?:D szerintem lehet jobb ha nem tudjuk/az olaszoknal is megy a macska vadaszat:D ezt tutira tudom
2010. nov. 18. 00:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
egyébként mi is szoktunk kínai ételeket készíteni. ha sokáig pácolod a csirkét akkor tényleg olyan puha lesz... amúgy meg aki jó kínai kaját akar enni annak talán nem az útszéli büfékben kéne kajálnia..
2010. nov. 18. 00:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, de őszintén szólva nem is érdekel.

Szeretem a kínai kaját és nem akarom tudni, mi van benne.


Kicsit olyan, mint amikor anyám főz egy jó halászlét, aztán kaja előtt elmeséli, hogy hiába vágta fejbe a halas a halat, az ott félig leszakadt fejjel még fickándozott neki. Nem érdekel, nem akarom tudni.


Különben már vagy hat éve heti rendszerességgel eszem kis kínai "zugkajáldákban", és jelentem, még élek :D

2010. nov. 18. 00:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
43%
gondolom minden reggel összegyűjtik a patkányokat a fogókból. :D
2010. nov. 18. 00:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
Inkább nem agyalok rajta. Finom, eddig még nem lettem beteg tőle, részemről itt vége is az ezirányú érdeklődésemnek :)
2010. nov. 18. 06:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!