A kínai büfékben mi az a hús, amit csirkének mondanak?
nem szója volt.
De ez a tapasztalatom az összes kinai étkezdével kapcsolatban. Gyanus az a csirke...:D
ne ijesztgess második! Remélem nem macsek volt ! XDD
Egy ismerősöm dolgozott egy kínaiban mint beszerző, Tescoban meg Auchanban vásárolta meg a csirkéket.
Egyedi módon vagdossák fel ilyenre és utána sokáig pácolják.
Mivel a kínaiakra is ugyanúgy vonatkozik az ÁNTSZ-vizsgálat mint más éttermekre, elvileg nem adhatnak mást csirke néven (mondjuk más éttermekben is ki tudja milyen romlott csirkéket adnak el meg a Tescos csirke sem egy életbiztosítás, lehet a kóbor macska egészségesebb lenne).
A kis kínaiak sem adhatnának mást, persze amennyi ilyen-olyan törvénykijátszás van Mo-n, ugyan miért éppen a kínaiak ne adnának mást csirke helyett.
(kevésbé károsítanak meg mint a politikusok :D a macska nem mérgező)
Nem tudom, de őszintén szólva nem is érdekel.
Szeretem a kínai kaját és nem akarom tudni, mi van benne.
Kicsit olyan, mint amikor anyám főz egy jó halászlét, aztán kaja előtt elmeséli, hogy hiába vágta fejbe a halas a halat, az ott félig leszakadt fejjel még fickándozott neki. Nem érdekel, nem akarom tudni.
Különben már vagy hat éve heti rendszerességgel eszem kis kínai "zugkajáldákban", és jelentem, még élek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!