A kinai illatos csirkének mi a prakitikája? A csirkét mivel bundázzák be?
Figyelt kérdés
Probáltam már palacsinta tésztával,és sőrtésztával is nem jött be.:(2009. jún. 8. 10:14
1/2 anonim válasza:
megsózni a hússzeleteket
enyhén borsozni
étkezési keményítős vízbe forgatod bele
2/2 anonim válasza:
Ezeket találtam:
Omlós csirke I.
tojás, liszt (2/3), étkezési keményítö (1/3), sütöpor, tej, só, bors.
Felvered a tojást, sózod, borsozod, kis tejet öntesz bele, és annyi lisztet, hogy palacsintasűrűségnél picit sűrűbb massza legyen. Ebbe mártogatod a kis kockákra vágott csirkemell-filét és forró olajban kisütöd
Omlós csirke II:
felvert tojásfehérjét kikeverik étkezési keményítővel, és ebbe forgatják a csirkedarabokat, úgy lesz olyan bundája, mint a kínai büfében. Gondolom azért előtte bepácolják. ha savanyú-olajos keverékbe pácolod a husikat, omlós lesz. Pl. ecet-olívaolaj, vagy bor-olívaolaj. Plusz fűszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!