A kínai büfékben mi az a hús, amit csirkének mondanak?
A kínai beszerző elmegy egy kutyamenhelyre. Kiválasztja az ott találhatő kutyák közül,azokat a szerencséseket,amiket elvisz egy raktárba. A raktárban különböző kapszulák és szteroidok segítségével felhízlalják rövid idő alatt,majd levágják.
A kínai büfékbe teherautókkal viszik,a már lefejtett húst,úgy vágják,h hasonlítson a csirkére,így nem feltűnő. A konyhában egy páccal ehetővé varázsolják a felkokszolt kutyahúst,majd tálalják az éhes vendégeknek.
Nagyon agyalágyultak vagytok, ugye tudjátok?
Az csirke, sokáig pácolva, és sajátosan elkészítve, ennyi az egész.
És akkor el is mondom hogy miért nem lehet sem kutya sem macska hús.
1. A kutya/macska húsevő, vörös húsuk van. SOHA nem tud olya fehér húsuk lenni mint a csirkehús.
2. Ugyanezért, tehát mivel húsevők, a húsuknak soha sem lesz csirkehús íze. A húsevő állatok húsának az íze egészen más.
3. Könnyebb(és valószínüleg olcsóbb is) a szar csirkehúst megvenni a tescóban, mint kutyákat venni egy menhelyről, vagy macskákat összefogdosni
4. A macska/kutyavadászat túl sokkockázattal jár:
a. nem biztos hogy eleget összetudna szedni az ember hetente
b. ha kiderülne, hatalmas botrány lenne
c. a fogyasztóvédelem elégkörültekintő tud néha lenni és nagyot büntet
5. Végül pedig azt is figyelembe venném, hogy azon kívűl, hogy kína bizonyos tartományaiban, a kínaiak ÍNYENCSÉGként eszik a kutyát sosem láttam még ilyen botrányt a hírekbe, hogy valamelyik étterembe kutyahússal etették az embert. Nem hinném, hogy itt magyarországon bármi okból megérné ezt megkockáztatni, és szerintem ha meg is kockáztatják hogy levágjanak egy-két kutyát, akkor azt is otthon tálalják fel a családnak, nem a magyaroknak.
Igen tenyleg nagyon puha de en is lattam videot amiben lisztezik is a pacolt hust talan attol puha?
Amugy milyen utszeli bufekrol beszeltek?Minden tescoban es plazaban ezrke a kinai gyorsrtkezdek vannak...es amiota itt vannak ez a csirke tenyleg furcsa puha olyan mint a galuska. Izre es allagra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!