Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok, aki tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, aki tud adhatna pár tanácsot!?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és beleszerettem egy 16 éves fiúba, na most azt tudni kell, hogy együtt nőttünk fel kiskorom óta ismerem, viszont neki ha volt is csaja a kézfogáson tovább nem jutottak még csak szájrapuszi sem volt, sőt volt, hogy 1x msnen beszélgetett a csajjal és én pont nála voltam aztán kérdezte, hogy szakítson-e vele szóval ebből nekem leesett ,hogy neki is bejövök de annyira tapasztalatlan ilyen téren, hogy nem tudom működhet-e egyántalán kettőnk közt.

Nyilván nem erőltetnék semmit (és itt most a csókra gondolok az ő esetében) csak azt látom, hogy az utolsó 2 évben semmit nem fejlődött szóval most várnám a tanácsokat. :)

2013. márc. 25. 16:02
 1/5 tetro ***** válasza:
Te is fiú vagy?
2013. márc. 25. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:

írtam én olyat, hogy fiú vagyok? :D

láány vagyok xd :D

3/5 anonim ***** válasza:
Hát majd betanitod :D
 4/5 tetro ***** válasza:
Nem, de olyat se hogy lány, pedig ez lényeges a dolog szempontjából... :D
2013. márc. 25. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg lehet próbálni... :)

Hívd el randira! :)

meg aztán mesélj, hogy mi volt! ;)

2013. márc. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!