Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak visszataszito ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak visszataszito ha egy no nagyon szeretet ehes?

Figyelt kérdés

En nagyon igenylem higy szeressenek es emiatt sokszor naiv es mindent elnezo vagyok.

Emiatt rengeteget koppanok es ez szornyu

Az ismerkedes elejen epp ezert nem ugy nezek a ferfiakra hogy fuu o lesz a szerelmem,hanem mint baratra vagy tesora.

De ha megszeretek egy pasit akkor nem birom nem kimutatni az erzesem.Es ilyenkor mintha elveszitenek az erdeklodesuk irantam.Tul konnyen kaphato vagyok vagy mi a baj velem??

Amig jatszom az elerhetetlent az elejen addig minden jo de mikor mar erzi hogy kotodom hozza es a markaban vagyok akkor mar megvaltozik minden.

Utalom hogy ennyire ehezem a szeretetre de nem tudok megvaltozni

Mit tegyek??:(

17/L

2013. márc. 23. 23:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Aaron, több ember értékelése kell ahhoz, hogy egyáltalán megjelenjen a válaszod hasznosságának százaléka. Az egyik lepontozó pedig én voltam.
2013. márc. 24. 00:27
 22/25 anonim ***** válasza:

ilyen mind a két oldalon van,

valahol ezt gyerekkorban kell keresni, ott hiányzik valami

én is ilyen vagyok, ez van, nem tudok változni N

2013. márc. 24. 00:49
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, ha emiatt csalódások érnek, az a férfiak sara.

22/F

2013. márc. 24. 08:51
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
A szeretetéhség egy betegség, normális ember nem mástól várja a boldogságot. Ettől függetlenül kimutathatod az érzelmeidet, és ez is az egészséges (mielőtt valaki félreértene), de másba csimpaszkodni az érzelmi éretlenség jele. Két boldogtalan ember együtt ugyanúgy boldogtalan lesz hosszútávon, két egyedül is boldog ember viszont közösen még értékesebbé, és érzelemgazdagabbá teheti a másik életét.
2013. márc. 24. 11:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Inkább imponáló mint taszító !
2013. márc. 28. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!