Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak visszataszito ha egy no nagyon szeretet ehes?
En nagyon igenylem higy szeressenek es emiatt sokszor naiv es mindent elnezo vagyok.
Emiatt rengeteget koppanok es ez szornyu
Az ismerkedes elejen epp ezert nem ugy nezek a ferfiakra hogy fuu o lesz a szerelmem,hanem mint baratra vagy tesora.
De ha megszeretek egy pasit akkor nem birom nem kimutatni az erzesem.Es ilyenkor mintha elveszitenek az erdeklodesuk irantam.Tul konnyen kaphato vagyok vagy mi a baj velem??
Amig jatszom az elerhetetlent az elejen addig minden jo de mikor mar erzi hogy kotodom hozza es a markaban vagyok akkor mar megvaltozik minden.
Utalom hogy ennyire ehezem a szeretetre de nem tudok megvaltozni
Mit tegyek??:(
17/L
Hát,nem valami egészséges dolog ez...
Mármint a szeretethiány.Nekem is van,és hát elég rossz ,hogy sokszor sírni tudnék,ha valakit át ölelek.
Ami azért "ciki" mert felnőtt férfi vagyok,marcona külsővel.
Belül meg egy olyan ember,aki tele van szeretettel,és lelki sérüléssel...
Ja ez van,nincs mit tenni ellene.
Hogy mi a baj veled?Talán nem kaptál elég szeretetet kis korodban.
és szeretből lenulláztál?
aranyos volt tőled:S
En senkit nem ertekeltem
Tabrol vagyok...
ma 23:17:
Hát ez az. Van egy ideálod, és ha találsz valakit, aki beleillik ebbe a képbe, akkor szépen fejest ugrasz a közepébe.
Mennyi idő után szoktál szerelmet vallani?
Mert ha még nem ismeritek egymást igazán mélyen, akkor lehet, hogy ezért taszító.
Van egy jó barátom (fiú), ő is ilyen, túl hamar belelkesül, ha talál magához való lányt. Sokszor mondtuk, hogy legyen kicsit lazább. Nem szemét, nem érzéketlen, csak lazább. Akivel kölcsönös a vonzalom, az nem fog elszaladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!