Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak visszataszito ha egy no nagyon szeretet ehes?
En nagyon igenylem higy szeressenek es emiatt sokszor naiv es mindent elnezo vagyok.
Emiatt rengeteget koppanok es ez szornyu
Az ismerkedes elejen epp ezert nem ugy nezek a ferfiakra hogy fuu o lesz a szerelmem,hanem mint baratra vagy tesora.
De ha megszeretek egy pasit akkor nem birom nem kimutatni az erzesem.Es ilyenkor mintha elveszitenek az erdeklodesuk irantam.Tul konnyen kaphato vagyok vagy mi a baj velem??
Amig jatszom az elerhetetlent az elejen addig minden jo de mikor mar erzi hogy kotodom hozza es a markaban vagyok akkor mar megvaltozik minden.
Utalom hogy ennyire ehezem a szeretetre de nem tudok megvaltozni
Mit tegyek??:(
17/L
És a csajoknak visszataszító ha egy csávó nagyon szeretetéhes...?
Igen mindkét félnek az.
Manapság a "le se sz*rlak, de azért mégse, na hozzá egy sört/vegyé nekem éxert" stílus megy.
az a baj az ilyen lányokkal, hogy olyannyira szeretre vágynak, h nem elég nekik ha csak én szeretem, nekik minden pasi szerete kell aki csak egy kedves szót szól hozzá és már ugrik is a f@szára!!!
(saját történet kérem ne kövezzetek meg emiatt)
Ne változz meg,jó ez,csak ilyen ne legyél
4es
En nem ez a kategoria vagyok
Csak annyira rossz mar tenyleg hogy addig jo minden mig kinem mutatom.az erzeseim
Osszeakar jonni velem aztan miutan mar irom neki hogy hianyzol meg szeretlek visszavesz a lenduletbol es mar nekem kell keresni...
Szeretni szeress, csak ne legyél tapadós és főleg ne mindent elnéző. Leginkább ezért koppanhatsz szerintem, mert mindent elhiszel és elnézel egy kedves szóért, és még akkor is ragaszkodsz valakihez, amikor más már rég kiszállna.
Nem a szeretettel van a baj. Nem arról van szó, hogy legyél flegma és közönyös. Inkább az a lényeg, hogy ne egy ideált láss bele valakibe (mindenkibe), hanem ismerd meg, és önmagáért szeresd.
Csak az a baj hogy nagyon magasra teszem a mercet a pasik teren.
Megvan hogy mit keresek es azoknak megkell lennie benne kilonben nem tudok beleszeretni
Es ezert ragaszkodom hozza mert ismerem magam es tudom hogy nagyon keves olyan pasi van amilyet en keresek es ha talalok egy "tokeletest" akkor felek elengedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!