Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek rá, hogy kit/mit akarok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon buta kérdésnek hangzik, de mostanság elég sokat fogytam, és emiatt hirtelen (tényleg hirtelen) állati népszerű lettem. Van egy barátom, akinek már régebben is úgy tűnt, hogy tetszem, de 2 hete ezt eléggé egyértelműsítette. Ezután egy hétig azon törtem a fejem, hogy én akarok-e valamit, mire végül is a héten elhatározásra jutottam, hogy igen. Erre most a keddi buliban, amiben Ő is ott volt rámnyomult a szobatársa (egy koleszban lakunk ugyanis), meg egy másik barátom is (de semmi nem történt köztünk, egy-két barátinak is betudható puszit leszámítva), miközben Ő levegőnek nézett. Mivel tényleg sosem voltam valami népszerű, ezeket a fiúkat meg a barátaimnak tartom, így nem akartam bunkón lerázni őket, de most eléggé elvesztem. És mivel a másik két srácot is nagyon bírom, most már teljesen elbizonytalanodtam, hogy mit is akarok, plusz régebben tetszett is nagyon az a srác, aki nem az elsőként említettnek a szobatársa... (remélem ez így elég világos xD) Van valakinek valami jó ötlete... hogy hogy rendezzem ezt a szituációt? Igazából tudom, hogy ez csak az én problémám, és csak én tudok rájönni, mit akarok, de örülnék pár kommentnek, hátha rájövök a véleményekből, hogy mit is kéne tennem...2013. márc. 23. 22:11
2/5 anonim válasza:
ez túl egyértelmű kérdés . nem értem
3/5 anonim válasza:
Válaszd azt amelyik valójában kell.
Azt amelyiknek te kellesz (amelyik aggódik érted és odafigyel rád)
De a arátnőid kedvéjért ne mondj le valakiről.(Ha ilyen miatt megromlik egy barátság az sosem vólt at...)
vagy nyissatok egy 3 szöget :D
4/5 A kérdező kommentje:
a kérdés nem kamu, hanem szimplán egész héten ezen pörgött az agyam, és muszáj volt már valahova kifejteni...
utolsó kommentelő, szerintem te valamit nagyon félreolvastál, mert semmi barátnős kérdés nem volt, csak három srác, akiknek egyszerre kattant be, hogy én kellek, és én képtelen vagyok választani...
2013. márc. 23. 22:41
5/5 anonim válasza:
Akkor az amelyikről a legtöbbet írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!