Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak itt az oldalon a lányok olyan bőszen?
"Nagyon érdekes, hogy ugyanez a tulajdonság minket rendkívül vonzóvá tesz a nők szemében"
Az okosság vonzza a nőket? Ez az, amivel elég keményen vitába szállnék.
Az értelmes nőket mindenképp. De egyébként nem olvastad el elég figyelmesen. Azt írtam, hogy aki önálló, sikeres, céltudatos férfi, az vonzó a nők szemében. Aki viszont nőként ilyen, attól tartanak a férfiak.
Ami Kedves Ferit illeti, az ő nőit ne sorold már az értelmes nő kategóriába! Bódi Szilvi, Debreceni Zita, Zimány Linda és most Szunnai Linda mind úgy kezdte a karrierjét, hogy a testüket mutogatták. Én nem rájuk gondoltam, hanem azokra a nőkre, akik szépek, de mégsem ezzel csinálnak karriert.
"Azt írtam, hogy aki önálló, sikeres, céltudatos férfi"
Ezek nincsenek összefüggésben az okossággal. Pont ellenkezőleg. Mutass egy tudóst, aki ilyen. Akikről írtál, azok a politikai kapcsolataik révén sikeresek és önállóak, vagy pedig maffiózók/drogdílerek, illetve kopasz zsírnyakú BMW-s "vállalkozók", akik szintén nem rendelkeznek túl nagy kognitív képességekkel. Tehát okos férfi =/= vonzó férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!