Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak itt az oldalon a lányok olyan bőszen?
ezen az oldalon mindenki gyúrni küld el.mivel az internet világában ez természetesen gyógyír minden problémára.Nah meg a jó duma.
A férfiakra mondják mindig a nők h mekkora disznók mindenkivel összefeküsznek.Miután leérettségiztem az osztályban a lányok már 1 kivételével(a kivétel kövér volt és távolságtartó)mind elvesztették a szüzességüket,míg a fiúk 80%-a szűz volt.pedig nem mondhatnám h csúnya fiúk lettek volna.1-szer hallottam miközben a csajok kibeszélték a fiúkat.Mindenkibe,a legapróbb hibákba is belekötöttek.(pl h túl szőrös :O--szerintem tejesen normális volt a fazon akire mondták,kicsit sötétebb hajjal ezért picit jobban látszódtak a szőrszálak.De nem ez a háta közepéig szőrös)1 szóval nem volt olyan egyén akin ne találtak volna vmi testi hibát.Ez ilyen ez olyan.közben ők se voltak vmi istennők.1-kel se jártam volna.Aki az elmegy kategória volt,az meg már annyira pökhendin viselkedett,h még a "jó pasik" is csak megdugták és lepattintották.(máig nincs kapcsolatban)A tapasztalatom,h a csajok 80%(fiatalok közül) mérhetetlenül beképzelt.Nem tudom hol élnek.Milyen világban.De felképelném mindet 1-től egyig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!