Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak itt az oldalon a lányok olyan bőszen?
Azért mert a net mögül mindenki megteheti sajnos, hogy csak úgy kihagy embereket, életben azért ez sokkal kifinomultabb. Nekem is nehéz volt megértenem, de már beleszarok. Nem török meg emiatt. TÉnyleg nem vagyok ronda férfi, de tudod, hiába nyújtanál maradandót, ha nincs meg az esélyed rá. Ez olyan, mint egy felpörgött motor, ha nem váltasz, nem lehetsz gyorsabb. A nő a váltó, te a motor.
Amúgy nem szoktam választ kapni.
Én meg azt utálom hogy így általánosítotok. Vannak olyan lanyok akik durvan utasitanak el. Az őket minősíti. Ès az a baj hogy azzal :atlagos kulseju kedves őszinte fiú mar jo..ez tag gogalom.igy is gondolom...de ezt nem lehet igy kimondani..mert rengeteg példa van arra hogy egynagyon nemhelyes sracot szerettem meg stb....épp ezert ezzel a szöveggel csak azt akarjuk bizonygatni hogy nem minden a görögisten pasi..... Csak van olyan amikor tenyleg nem tetszik a srac nem tudnank vonzodni hozza! De a lenyeg amit mar mondtam hogy ezzel azt akarjuk tudatni nem vagyunk olyan izek hogy csak a tokeletrs kulseju pasival....bar ez relativ hogy mi a tokeletes
15,5/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!