Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire zavar az, ha a lány szegény?
(Bár ez lehet az öltözködésén,a cuccain különösen nem látszódik,csak ha jobban megismered,akkor tudod meg.)
Azt egyáltalán nem mondom h éhezek, de egy átlagos gyereknél többet nélkülözök.
Ez nyilván a közös programokban nyilvánulna meg, pl. nem sűrűn bírnék moziba menni,vagy pénzes helyekre.
Ez mennyire szempont nálatok?
17/L
Hát engem igen, fontos ,hogy legyen földje ,traktorja.
DE amúgy ez a mérvadó,de ez is fontos, az a lényeg, hogy tudjon állatot etetni, meg traktort vezetni.
21-es válaszolónak üzenem, hogy vezettem már traktort, igaz kb. 12 évesen és csak egy percre, és az is igaz, h csak a kormányt kellett fognom,de azt a vezetői ülésből!
Állatot meg mindenki tud etetni...:D
:)Köszönöm a válaszod, igazán jót mulattam rajta.
Ha a hugom lennél, azt tanácsolnám, hogy várj a pasizással. Pénz világban élünk, és sztem gáz, ha még saját szobád sincs. Nekem sem volt sokáig egyébként, tudom mit érzel. Legbelül tudod te, hogy ez így nem fog menni, csak azért írod ki a kérdést, hogy meggyőzzünk az ellenkezőjéről.
Én várnék a helyedben, amíg jobb körülményeket nem teremtesz magadnak, bár az se lesz egy könnyű valami.
Mi, amíg mindketten diákok voltunk (ergo "szegények":)), addig nem zavart a dolog, mert azonos helyzetben voltunk.
De miután ő előbb végzett, így dolgozott is, engem már nagyon zavart, hogy szarabb helyzetben voltam anyagilag. L
Kedves válaszolók!
Ahogy említettem, kezd jobbra fordulni a helyzet, ami azt jelenti, hogy már egy éve új házban lakunk, amelyet a két bátyám épített sajátkezűleg (!) (a munka nagy részét ők végezték, sőt én is besegítettem néha ha tudtam :D), és bár még mindig nincs saját szobám, a lakókörülményeink sokat javultak. Kiskoromban mindig egy szép új házról ámodtam, és azt hittem, soha nem válik valóra. De lám csodák mégis vannak. :) Az anyagiakal még mindig köszködünk, de legalább nem szégyellem magam, amikor hazahozom a fiúmat. :)
Kedves Kérdező! Jó régen írtad ki a kérdést, de láttam, hogy válaszoltál rá mostanság. Igazán örülök, hogy jobbra fordul a sorsod. Sikerült, azóta barátot is szerezned?
JA és egy kalappal a bátyáidnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!