Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire zavar az, ha a lány szegény?
(Bár ez lehet az öltözködésén,a cuccain különösen nem látszódik,csak ha jobban megismered,akkor tudod meg.)
Azt egyáltalán nem mondom h éhezek, de egy átlagos gyereknél többet nélkülözök.
Ez nyilván a közös programokban nyilvánulna meg, pl. nem sűrűn bírnék moziba menni,vagy pénzes helyekre.
Ez mennyire szempont nálatok?
17/L
Jó nyilván előbb utóbb kikerülök otthonról,és élhetőbb körülményeket teremtek magamnak, de addig?
Egyébként a válaszok elég pozitívak,ez azért megnyugtató:)
Nekem sem fontos a pénz,de nyilván jó ha van! Őszintén, sokszor előítéleteim vannak a gazdagokkal szemben.
na most a "szegény" nagyon nem behatárolt dolog.
nem is próbálnám meg definiálni.
nem látszódik rajtad: prioritás kérdése, nálunk is mint bizonyára sokan másoknál hónap végére szűkül a keret elég rendesen, bőven beérem a kínaiból származó ruhákkal [kivéve kabát + bakancs ezen téren iszonyat válogatós vagyok] nálam a prioritás a lakás állapotán látszik meg na meg a kutyámon :D erre a kettőre akkor is szánok zst ha cserébe 1 hónap zsíros kenyér kúra a jutalom.
közös programok: a prioritásomnak hála mozira pl semmi szükség :D [bár a TV-m fogyasztását elnézve lehet olcsóbb lenne a jegy XD egy 400 wattot úgy kulturáltan megzabál óránként] na kicsit komolyabban: nem kell ahhoz pénz + ha mégis akkor a csávó állja a számlát 2 feltétellel: 1.: a csajról tudjuk hogy nem pénzéhes 2.: a csajnak ez nem esik szrul [elvégre neveltetés kérdése hogy pl A: derogál neki. B: kellemetlen C: félre érti a szándékot stb stb]
régi kis ház: én meg 1 régi kicsi panelban :D oké ez már pointless mert sikerült össze szenvedni a felújítást DE 20 évig azért ha nem is lepukkant de viseltes volt elvégre mégis csak lassan 40 éve vette fater és hát maradjunk annyiban hogy azóta nem sokat költött rá :D
testvérrel egy szobában: szintén 20 évig volt szerencsém ehhez is úgyhogy nem megyek tőle a falnak bár tény hogy ahhoz hogy ez ne legyen probléma 2 dolognak kell teljesülnie: A: az öcskös legyen hajlandó ki fáradni mikor b*szélgetésre kerül a sor :D B: nővérkének legyen egy ezrese erre a célra :D és/vagy ő is fáradjon ki mikor öcskös b*szélgetne [nyilván nem ugyan azzal a személlyel :D] halkan jegyzem meg hogy anno az első számítógépem [P4 164 ezer ftba fájt anno] felét kb a nővérem állta ezressével XD XD
konklúzió: tud kellemetlenségeket okozni a dolog de egyáltalán nem olyanokat mint amire te gondolsz, szimplán ilyen logisztikai problémákat mint pl a szobát ki mikor mire használja stb stb nyilván nem fog azért faképnél hagyni senki mert nem gurul a szekér főleg nem 17 évesen [ha feltételezzük hogy nem a 30as pasikra buksz].
jah és egy előny: relatíve kevés szegény pláza p*csát ismerek úgyhogy.. :D ps: mint szoktam volt mondani a jó csaj teknősnyakú pulóverbe is jól fest.. ami meg nem túl drága.
Engem az zavar, ha lelki szegény.
Az hogy mennyi pénze van a lánynak az huszadrangú. Aki tényleg férfi a talpán az magasról tesz arra, h mennyid van a számlán vagy a tárcádban. Ha meg nagyon el akar menni vmerre max meghív, te meg otthon hálálod meg :D
Akinél meg az a főszempont, h mennyid van... nem véleményezem.
(Felszínes köcsög)
Csillagvirág ha valaki veled akar lenni nem azt fogja nézni hogy mennyi pénzed van vagy hogy milyen házban laksz hanem azért mert szeret.... aki meg azok után hogy megismer inkább tovább áll annak meg le kell szarni a fejét...
Hidd el tapasztalat :D
Na most mondok neked valamit. Az én barátnőm árva és (nevelő) otthonban lakik. Nincs élő rokona.
Egyáltalán nem szempont, sokkal fontosabb a személyisége.
Az én barátnőm is relatíve szegény, de engem egyáltalán nem zavart és nem is zavar. Ahogyan csak tudom mindig én fizitem a dolgokat (igaz én sem vagyok gazdak, általában diákhitelből szórakozunk :DD ) Nálunk férfiaknál szerintem ez egyáltalán nem szempont.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!