Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "pasi" szó csak szerintem degradáló?
Utálom ezt a szót, és utálom, ha valaki azt kérdezi, hogy "van pasid?", vagy hogy "a pasimmal ezt és ezt csináltuk". Olyan, mintha egy darab tárgyról beszélnénk. Mondjuk azt is utálom, ha a férfiak ugyanezt nyomják, csak "csaj" szóval. "Van csajod?" vagy "Mentünk múltkor a csajommal...". Olyan... leminősítő. Szerintem:)
20/L
Egyszer tinédzserként chaten közöltem viccesen egy lánnyal, hogy "Én ...... csávó vagyok"
Kifejtette, hogy aki csajnak vagy csávónak titulálja magát, az nem tiszteli önmagát ésstbstbstbstb..
hülyeség...
Szerintem leginkább szituáció és kapcsolat függvénye, hogy hogyan nevezed Őt.
Én a barátot/barátnőt azért nem szeretem, mert kétértelműek. És bizony sok lány van, aki nagyon is barát és néha beszélek róluk.
A pasi, csaj, csávó stb. számomra nem leminősítő, de tény, hogy a sokéves kapcsolatomat már nem szoktam így emlegetni.
A párom és a kedvesem is kicsit finomkodónak hangzik, de mégis szerintem használatra alkalmasak, mert elég jól kifejezik a lényeget és mindenki előtt szalonképesek.
Szóval én személy szerint páromnak szoktam nevezni a páromat :-), esetleg Forrest Gump után szabadon közlöm vele, hogy "Mert Te vagy a Csajom!"
ui.: Igazából egészséges kerülőút az is, ha a nevén nevezed a párodat, de esetemben ez is problémákba ütközik, mert társaságtól függően 4-5 különböző módon hívják (teljes keresztnév, becézett keresztnév, bennfentes becenév, szülői becézés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!