Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a hugom pasija szerintem nem jó pasi, szerinte meg igen, és nekem az én pasim félisten, szerinte meg uff?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 00:29
1/12 anonim válasza:
mert a szüleitek testvérek voltak
2/12 anonim válasza:
azért mert az egyi kaz egyikőtök pasija amásik meg a másikotoké... más az izlésetek... én nekem se jön be öcsém nője... akkor a s*gge h külön irányítószámot kapott az a testrésze
3/12 anonim válasza:
Szerintem is a szüleitek testvérek.
Ezért egy kis bibi van a fejetekben.
4/12 A kérdező kommentje:
Nincs bibi a fejünkben, ne aggódj :)
2011. dec. 3. 00:33
5/12 anonim válasza:
de azt nem tagadod h testvérek...
6/12 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor aztis kihangsúlyozom: nem testvérek.
2011. dec. 3. 00:36
7/12 anonim válasza:
Ha nem is testvérek de biztos valamilyen szinten vérrokonok.
8/12 anonim válasza:
valószinűleg az apád nagynénjének az unokaöccsének a húga az anyukád :)
9/12 A kérdező kommentje:
Mi vagy te, látnok?
2011. dec. 3. 00:41
10/12 anonim válasza:
Ezek szerint akkor tényleg vérrokonok.
Egy kicsit amúgy butácska vagy, mert erre az a válasz ,hogy "Mert más az ízlésetek".
Erre a válaszra rájöhettél volna magadtól is ha nem beltenyészetben születtél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!