Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kockás hasú, magas, normális, kedves viszont RONDA pasihoz mit szólnátok?
187 cm vagyok,78 kiló,szóval azért van rajtam némi izom,nem csak a testzsírszázalékom alacsony:) Ezenkívül jól öltözködöm,normális vagyok,kedves,némi fanyar humorom is van.Sajnos visszahúzódó vagyok,a ronda fejem miatt.Ápolt vagyok,de az a "szépségemen" nem segít...
Lányok,járnátok ilyen fiúval? Vagy csakis arc a fontos,a többi ezt nem ellensúlyozhatja?
17/F
4-es vagyok.
Nekem van olyan haverom, akinek baromi jó alakja van, izmos, erős, fejre viszont nem szép, de bevállalnám. Mondjuk őt csak alkalmakra, mert egy büdös bunkó, kapcsolatra nem kéne, de alapvetően jófej, vicces meg intelligens.
a pasik miért gondolják hogy ennyire fontosa a kockahas?
ha megnézed hogy általában miket írnak az oldalon láthatod hogy ez nem számít,jobb ha a pasi olyan "ölelgethető"
sztem a személyiség a legfontosabb. 2 éve van barátom, de én tavaly "belezúgtam" egy olyan srácba, aki abszolút nem volt az esetem, vörös volt és vékony. persze nem volt annyira ronda, de nem is volt jóképű. viszont olyan lehengerlő stílusa és magabiztossága volt, rengeteget tudtunk beszélgetni, hülyülni, és volt egy kisugárzása. azóta is vonzódom hozzá, persze ezt nem vállalom fel. :D szval ha olyan a személyiséged, magabiztos és vonzó, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy nincs topmodell fejed. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!