Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy csak neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak neten keresztül tudok ismerkedni? Hogy lehetne ezen változtatni? 17L

Figyelt kérdés

Élőben kicsit szégyenlős vagyok...

Nem hiszem, hogy azért nem menne mert annyira ronda lennék, mert sok fiú látott már élőben is és utána beszéltünk neten, ahol meg tökre bejöttem nekik.. de ők ugye mind messze laknak.:/

Olyan rossz már egyedül, de élőben nagyon nem is találkozok új emberekkel :D

Ja és nem itt akarok ismerkedni, úgysem lakunk közel :D

2013. márc. 21. 18:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így voltam nagyon sokáig. :) Aztán elkezdtem társaságba járni, és így már jobb. :) Bár kapcsolatot még nem igazán találtam. De ami késik, nem múlik. :)
2013. ápr. 23. 21:00
 22/23 A kérdező kommentje:
én is járok társaságba :(
2013. ápr. 23. 21:06
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor meg próbálj kicsit nyitottabban viselkedni, nyisd ki a szád egy pöttyet.:) Ne úgy menj oda, hogy most akkor bepasizol, a lényeg, hogy érezd jól magad. :)
2013. ápr. 23. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!