Hol tudna ismerkedni egy 25 éves lány?
Internet kilőve, nekem az túl személytelen (a Facebook is). Bulik szintúgy. Nem vagyok bulizós típus, soha nem is voltam, épp ezért nem szeretnék bulizós párt. A hobbim és a munkám nem olyan, ahol sok emberrel találkoznék, minden nap ugyanazok. Utcán sem állnék szóba idegenekkel.
Baráti társaság nincs, szétmentük, mikor a többiek megházasodtak, szültek.
Külsőre rendben vagyok (ápolt, csinos, nem ribancos), belsőre szerintem normális.
Szerintem a korodbeliek kb. mind ezzel a gonddal küzdenek. Társkeresőt ki lehet próbálni, hátja bejön.
22l
Csak úgy, mondjuk statisztikakészítés miatt kérdezem. Budapesti vagy, ugye?
22 éves férfiként ugyanezzel küzdök. Előben nem nagyon merek leszólítani senkit, bulizni nem szoktam, neten általában vagy nem válaszolnak, vagy mindenki csak beszélgetni szeretne, találkozni nem, illetve a harmadik eset, messze laknak. Egy alternatívát nem tudok magamfajtáknak az ismerkedésre.
21:55 vagyok.
Privátban elárulod merre laksz? Továbbra is "statisztikakészítés" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!