Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy csak neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak neten keresztül tudok ismerkedni? Hogy lehetne ezen változtatni? 17L

Figyelt kérdés

Élőben kicsit szégyenlős vagyok...

Nem hiszem, hogy azért nem menne mert annyira ronda lennék, mert sok fiú látott már élőben is és utána beszéltünk neten, ahol meg tökre bejöttem nekik.. de ők ugye mind messze laknak.:/

Olyan rossz már egyedül, de élőben nagyon nem is találkozok új emberekkel :D

Ja és nem itt akarok ismerkedni, úgysem lakunk közel :D

2013. márc. 21. 18:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
őszinte vagyok én is, de most nem tudok hirtelen megváltozni...
2013. márc. 21. 18:42
 12/23 anonim ***** válasza:

Legalább megyét mondj, és add meg az esélyt neki... :)

Iskola, hobbi? És még az ismerőseid összes ismerősét sem ismerheted! :)

Legyen valami kisugárzásod meg önbizalmad, aztán uccu neki! :)

2013. márc. 21. 18:57
 13/23 anonim ***** válasza:
*nekik
2013. márc. 21. 18:58
 14/23 A kérdező kommentje:

persze, nem ismerem őket, de hogy is ismerhetném? :D néha néha van egy új ember, de nincs nagy érdeklődés irántam :D vagyis most is van egy gyerek, de ő is messze lakik:D

nyugaton :D

2013. márc. 21. 19:00
 15/23 anonim ***** válasza:

Szóval ismersz egy csomó embert, de egyikkel sincs kölcsönös vonzalom... :/ Furcsa...

Somogy, Vas, GyMS?

2013. márc. 21. 20:46
 16/23 A kérdező kommentje:

ezzel arra célzol, hogy valami nagy hiba van bennem?

egyik sem

2013. márc. 21. 20:55
 17/23 anonim ***** válasza:

Valami nem stimmel, és a legvalószínűbb az te vagy!

De szerintem nem kell sokat változtatnod. Maradj ilyen, mint most, mert ez jónak tűnik, csak valahogy még nem jött el az időd, vagy nem tudom... :)

Vagyis konkrét dolgot nem mondtál, de ami lejön nekem az az, hogy te nyílt vagy az emberekkel, barátságos, közvetlen, de nem feltétlenül az a társaság közepe... így van?

Veszprém, Zala, Baranya?

2013. márc. 21. 23:55
 18/23 A kérdező kommentje:

hát így kb :D

az egyik :D

2013. márc. 22. 07:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Akkor már csak egy szép mosoly kell, aztán menni fog minden! ;)
2013. márc. 22. 12:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha ennyire titokzatos vagy akkor még neten is nehéz lesz! Honnan tudod előre, hogy úgyis messze lakunk egymástól? Ha élőben is ilyen a hozzáállásod akkor ezen kellene változtatnod.
2013. márc. 23. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!