Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet szex közben nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szex közben nem arra gondolni, hogy másé is volt az enyém?

Figyelt kérdés

Eddig még ebbe a kategóriába soha nem írtam...

Pár hete írtam a párkapcsolatokhoz, hogy megcsalt a férjem több hónapon keresztül és meg akarom neki a 3 gyermekünk miatt bocsájtani.

Sajnos azóta rájöttem dolgokra és szükségem van az itt lévő emberek tanácsára.

Szóval igazából már csak a szexuális életünk volt jó a férjemmel és a gyerekek miatt úgy gondoltam a többit lenyelem.

Aztán kiderült számomra, hogy megcsalt és kb. 1 éven keresztül.

Nem akar róla beszélni.

Pár napja elkezdtem sajnos nyomozni utána és kiderült, hogy jelenleg is társkeresőzik, ez már mindennek a teteje volt.

Most ott tartok, hogy lassan azt sem hiszem el, amit mond. Kételkedem a 10 évből több időszakban is.

De a legnagyobb baj, ami miatt ide jöttem: kérlek szépen segítsetek!!! Hogyan lehet szex közben nem arra gondolni, hogy másé is volt az enyém??? Nem tudok azóta elmenni, hiába jó, de végig azon kattog az agyam, hogy hogyan és miért tehette meg és nem nyugtat, hogy vele állítólag nem volt jó. Persze itt a legnagyobb baj már az, hogy reggel ezzel a gondolattal kelek és ezzel a gondolattal alszok el és egész nap szinte nem is tudok másra gondolni.

2013. márc. 20. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szükséged az itt lévő emberek tanácsára?! :O Pont ennek a kategóriának?

Akkor tényleg nagy gondban lehetsz...

2013. márc. 20. 20:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, a gyerekre hivatkozni meg felesleges. Nekik sokkal rosszabb ha a szülők rossz kapcsolatban élnek, de hogy őszinte legyek, szerintem ez csak egy gyakori kifogás, valójában félsz kilépni a "biztos" de rossz életedből. Hazugságra nem lehet építeni, legalább magadat ne csapd be!
2013. márc. 20. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Talán egy ideig szüneteltetni kéne a szexet, amíg kissé rendbe szeded magadat.
2013. márc. 20. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Ilyen háttér mellett az életedet ez a férfi csak megkeseríti! Azt hiszem, ha ez velem történt volna meg, én sem tudnék másra gondolni, csak arra, hogy megcsalt... 3 gyermek mellett is érdemes lenne másik párt keresned magadnak, azt hiszem, ez a kapcsolat sajnos már menthetetlen!:(
2013. márc. 20. 21:00
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Hogy lehet akár szex közben,akár egyébként,hogy másé is volt?

Nem is gondolkodik az ember ilyenen.Ha meg rengeteg valakivel volt,nem kell vele járni/szexelni...

2013. márc. 20. 21:07
 6/12 A kérdező kommentje:

Igen, nagy szükségem van az itt lévő emberek tanácsára.

Szüneteltetni nem lehet, mert akkor végleg szétmegyünk, hiszen már csak ez és a gyerekek tartanak össze.

De ebből hogyan lehet rendbe szedni magam?

Hogyan tudnék másra gondolni??????????????

2013. márc. 20. 21:12
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem érted, hogy lehet, hogy másé is volt? Szex és egyéb kapcsolata volt mellettem ugyanazzal a nővel kb. 1 évig. Nem mondom, hogy éveken át vagy több is, mert ezt nem tudom biztosra.

A férjemmel együtt élek 10 éve, de pár hónapig nem volt munkája és becsapott, mert a nőhöz járt.

2013. márc. 20. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Az hogy lehet, hogy már csak a gyerekek tartanak össze, közben pedig szexeltek is? ..
2013. márc. 20. 21:25
 9/12 A kérdező kommentje:
a gyerekek és a szex, de ez utóbbi azóta nem jó, mert nem tudok másra gondolni
2013. márc. 20. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Van,hogy jobb külön...
2013. márc. 20. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!