Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan rossz az amikor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rossz az amikor nem üvöltheted le azt aki megbántott, nem?

Figyelt kérdés

Legszívesebben mindent a fejének vágnék mert kiderült, hogy mennyire átcseszett egy srác és úúú.. úgy megmondanám neki, hogy rosszul esett, de nem tehetem meg mert nem akarom, hogy odáig elfajuljanak a dolgok és nem is szeretnék én rosszul kijönni ebből az egészből. Éreztetek már így?

17/L

2013. márc. 20. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Az sokkal rosszabb ha leüvöltheted!!!
2013. márc. 20. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:

éreztem és tényleg rosz érzés.

De figyelj: gondold azt, hogy én vertelek át és üvölts le engem... ugy megkönnyebbülsz és nem bántasz meg olyat akit nem szeretnél :) én meg nem fogok visszaüvölteni hanem meghallgatlak :)

2013. márc. 20. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne üvöltözz, felesleges. Inkább állj kegyetlen bosszút. Tedd tönkre az életét vagy támadd ott ahol a leggyengébb.
2013. márc. 20. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Shevy, én is üvölthetek veled egy sort? Bennem is van bőven.. csak viccelek :)

Kérdező, ezzel nem tudsz mit kezdeni, számtalan olyan helyzet lesz az életben, amikor csendben nyelsz egyet. Panaszkodd ki magad a barátnőidnek, ők erre tökéletesek, megnyugszol és túl lépsz rajta :)

Különben is- nem a leüvöltés a legrosszabb ilyenkor, hanem a teljes közöny. Hidd el, a hidegvér nagyon jól tud jönni, úgyhogy relax :)

2013. márc. 20. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Én legszívesebben fel is pofoznám az illetőt...
2013. márc. 20. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos megesik. Velem is megesett már, viszont én sosem üvöltöttem le senki fejét, mert ilyenkor belegondolok, hogy majd jót röhög a haverjaival, hogy egy idegbeteg állat vagyok, vagy megalázom magam.stb. Mindig magamba tartom a dolgokat, vagyis a barátnőimmel, anyummal szoktam megbeszélni az ilyeneket, és egy idő után lenyugszom
2013. márc. 20. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!