Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz az alakom? Fiúk ezt mennyire tartjátok vonzónak/taszítónak?
A képek silányak. Ebből igazán nem derűl ki az alakod milyensége. De! Annyi látszik, hogy nem vagy egy balettáncos alkat. Ez önmagában nem baj! Nem minden srác, pasi van oda a piszkafa alkatú nőkért. Vannak akik a nőies alkatot részesítik előnyben. Ha az alkatodtól függetlenűl kedves, aranyos lány vagy, akkor semmi baj nincs veled!
F.
Én most szültem a 3. babámat és iszonyú sokat híztam, 80kg lettem, de komolyan nem vagyok ennyire kövér:S
Az én férjemnek nem jönnél be, ő a vékonyakat szereti.
Szo-szo
Lehetnél azért vékonyabb is...
Én szerintem ha ledobál egy 5kg-t már jobban néznél ki.
Amúgy az igaz hogy kövérít a kötött pulóver
nem valami előnyös ez a ruha,ja...ha már jobban öltözködsz, sokat tudsz csalni. alapból nem lenne formátlan alakod, százszor egy ilyen,mint egy ilyen vékony csaj,akinek semmi formája.
szóval,ha formálsz,sportolsz, akkor jó lesz...egyél rendesen,nehogy az izmodból menjen le..persze egészséges dolgokat,sok fehérjét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!