Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy túl kedves vagyok és nem tudok rossz fiú lenni, így sosem leszek vonzó a lányok szemében?
Érdekes.Én mindig is tudtam normális csajokkal találkozni akinek kellettem rendesen.
Lehet én vagyok különc?!
Erősen el vagy te tévedve barátocskám!
Ez a sztereotipikus megnyilvánulás egyáltalán nem helytálló!
A "nők" nagy átlaga egyáltalán nem tolerálja ha bunkó módon viselkednek velük és ott alázzák meg ahol csak lehet.
Akik ezt szeretik azoknak az értékrendünk kicsit másra van beállva.
Téged nem azért utasítanak vissza, mert túl kedves vagy, hanem mert gyerekesen kedvesen viselkedsz.
A nőknek meg nem egy aranyos kisgyerek kell, hanem egy férfi!
Egy ízig vérig "gentleman", aki romantikus, humoros, és komoly is tud lenni a megfelelő időben, amikor megkívánja a környezet.
Nagyon jól látod a helyzetet kérdező.
A fiatalabb lányok a rosszfiúkra buknak, mert hozzájuk kapcsolják az izgalmat (ami sok esetben nem is igaz).
Az érettebb nők már jobban elfogadják a jófiúkat, csak akkor meg egzisztenciának kell lennie.
én is így vok vele. biztos egy csaj sem fog viszont szeretni. bele kell törődnöm. akármilyen jó ember vagyok (azaz nem vagyok gonosz) már ezt látom magam előtt:
ez a sorsom. csak tudnám mit vétettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!